2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی خیلی بی محبته

| مشاهده متن کامل بحث + 2098 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بشين باهاش صحبت كن

ان قد گفتم ان قد ازش محبت خاستم بیار علنی گفتم بهم بگو دوست دارم چندساعت طول کشید تا بگه دیگه من چقدر زحمت بکشم چقدر ازش گدایی محبت کنم نمیخوام منم میخوام سرد شم

الان یه هفتس من قاطی کردم دائم پاچه میگیرم و بی محلی میکنم اصلا نگفته زن چته فقط هرچی بگم زود گوش می ...

پس عزيزم احتمالا كلا اهل محبتو اينانيس 

بعضا هستن ك كلا اينكارا رو لوس و بي معني ميدونن 

اگ ب بي توجهي شما اعتراض ميكرد يني متوجه محبت ميشه ولي نميخواد بهت محبت كنه و لجباري ميكنه ولي ايشون اصلا انگار تو باغ اينجور مسائل نيست 

پس عزيزم احتمالا كلا اهل محبتو اينانيس  بعضا هستن ك كلا اينكارا رو لوس و بي معني ميدونن  ...

دقیقا درسته حرفتون اما من لازم دارم من به عنوان مادر بچش لازم دارم بهم محبت بشه تا اون محبت و خرج بچش و زندگیش کنم

خب عزيزم متاسفانه ك متوجه نميشه شما مدام ياداوري كن درسته سخته ولي كم كم عادت ميكنه شك نكن

مرسی چه خوب که اومدی بخدا هیشکی و ندارم بهش اینطور چیزا رو بگم ممنون