2777
2789

تاحالا با نامزد یا دوس پسرتون سوییت گرفتین واسه چند ساعت که پیش هم باشین؟ تو شهر خودتون منظورمه.اخه ما قراره بعد مدتها همو ببینیم من زیاد بیرون نمیتونم برم واسه همینه بعد جاییم سراغ نداریم بریم صب تا ظهرم جایی باز نیست بریم واسه همین گفتم سوییت بگیریم راحت پیش هم باشیم دیگه اما سوییت به مجردا و افراد بومی نمیدن اکثرا بنظرتون چکار کنیم سوییت بگیریم؟ کسی هست توی بروجرد باشه بشناسه جایی رو یا سوییت داشته باشه بهمون بده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا مگه مغز خر خوردم همچین غلطی کنم

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند. 

روت نمیشه بگی مکان لازمیم؟؟واقعا که

🤧🤣

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ما تهران بودیم. یه هتل پیدا کرده بودیم پول بیشتر می‌دادیم می‌تونستیم یه روز رزروش کنیم. 

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

لطفا اگ طرف دوست پسرته قید سوییت گرفتن رو بزن

چون ممکنه ازت سواستفاده کنه و بعد ی مدتی ک از تنت سیر شد ترکت کنه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S