2777
2789
عنوان

چرا روشن نمیشه

96 بازدید | 14 پست

خیلی راه ها رو امتحان کردم 

راه حل قطعی سراغ دارین ؟؟؟

خانوم های عزیز راه حل امتحان شده که جواب گرفتید رو یک بار برای همیشه اینجا بگید 

خدا خیرتون بده

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

چی؟

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیرگی ناحیه بیکینی

کرم هربادرم استفاده کن قبلش نباید ژیلت بزنی بعد لیزر یا بعد این که با نوره شیو کردی یکم روی ناحیه که تیرگی داره حالت دورانی بزن بعد بشور یک ماه استفاده کنی جواب میگیری

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

رنگ پوست

آره رنگ پوست بیکینی که تیره شده 

حتی یکی دو درجه روشن شه کافیه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
کرم هربادرم استفاده کن قبلش نباید ژیلت بزنی بعد لیزر یا بعد این که با نوره شیو کردی یکم روی ناحیه که ...

عزیزم شما شخصا استفاده کردی ؟؟

مطمعن باشم نتیجه میده ؟

عزیزم شما شخصا استفاده کردی ؟؟مطمعن باشم نتیجه میده ؟

من نه ولی برای خواهرم گرفتم استفاده کرد خیلی راضی بود 

کرمه خیلی خوب و باکیفیتی هست میتونی تو اینترنت سرچ کنی ببینی

من نه ولی برای خواهرم گرفتم استفاده کرد خیلی راضی بود کرمه خیلی خوب و باکیفیتی هست میتونی تو اینترنت ...

اتفاقا سرچ زدم

قیمتش نسبتا گرونه 

برا همین پرسیدم اگه نتیجه ی قطعی و واقعی داره بخرمش

ژیلت اصلا استفاده نکنتا جایی که میتونی پودر موبر یا نورهدیر به دیر بزن کلالیزر برو

ممنونم قشنگم 

من نه ولی برای خواهرم گرفتم استفاده کرد خیلی راضی بود کرمه خیلی خوب و باکیفیتی هست میتونی تو اینترنت ...

ممنونم عزیزم