2777
2789

حتما باید خیانت باشه تا بریزین وسط؟ واقن حال روحیم خرابه و نتونسم حتی یدونه از امتحانای دانشگاه رو بخونم حالم خیلی خیلی بده توروخدا بگین چیکا. کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا چی خب دییووونههههحرف بزن ببینم چته

کلی چیز هست، اولیش اینکه یکیو میخاستم بهش گفتم دست رد بهم زد، دومیش اینکه واسه امتحانای دانشگاه صفر صفرم و هیچ نخوندم، سوم اینکه بابام قول داده واسم گوشی جدید بخره ولی هی عقب میندازه

کلی چیز هست، اولیش اینکه یکیو میخاستم بهش گفتم دست رد بهم زد، دومیش اینکه واسه امتحانای دانشگاه صفر ...

خب اولی که فدای سرت و به تخمدان چپ و راستت.

دومی هم که کی درس میخونه بردا دانشگاه؟پاس کن این ترمو نشدم به درک ترم بعد برمیداری.

باباتم یا میخره یا نمیخره خرید که خب خداروشکر نخریدم فداسرت خودت بعدا برا خودت میخری.

خب دیگه؟

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

ینی همه چی انقد سادس من سختش کردم🥲🤣

ااااااره بااابااااا دیوونه ای تو

بریز بیرون چی پسره خر فکر کرده کیه دست رد زده به کونم که دست رد زده بره گمشه

دانشگاهم من خودم۳ ترم مشروط شدم دوباره خوندم الان مردم.؟؟؟

ااااااره بااابااااا دیوونه ای توبریز بیرون چی پسره خر فکر کرده کیه دست رد زده به کونم که دست رد زده ...

اخه چون دانشگاه آزادم و پول میدم، بابام اگ بفهمه مشروط شدم خیلی بد باهام رفتار میکنه، میدونی مشروط ک نمیشم ولی خیلی میترسم، الانم میخام اگ شد همین دو دوروز ک مونده اون دوتا امتحان سختو بخونم، اونارو بخونم بقیع هم پاسن

اخه چون دانشگاه آزادم و پول میدم، بابام اگ بفهمه مشروط شدم خیلی بد باهام رفتار میکنه، میدونی مشروط ک ...

خب بخون چقدر سخته مگه یه تقلبی چیزی هم بکن التماس استادی مقاله ای چیزی هم بده تنگش.

غصه هیچی رو نخور خصوصا درس.

یه رفیق پایه دارم همیشه میگه گات توش😂😂😂

کلا همه چی به کتفشه.

تو هم هرجا گیر کردی بگو😅😅😅