2777
2789
عنوان

حرفای آیسان اسلامی در مورد تج اوز

1045 بازدید | 44 پست

اومده از این سه تا مرد ایرانی متجاوز تو کره دفاع کرده😑

گفته بعد از انقلاب تا الان بزرگ ترین افتخارمون این اتفاقه

یا گفته حالا یکی آلتش بلند شده ممکنه برای داداشمون هم رخ بده

میخواد وکیل هم براشون بگیره

یعنی این حرفا به گوش کره ای ها برسه تا ابد ازمون متنفر میشن

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این آدم اومده بود گفته بود دخترای ایرانی میرن دبی باید اونارو بکشیم و فلان.مردای ایرانی برای این حرفش ضعف کرده بودن.حالا الان اومده از مردا حمایت میکنه باز.چه انتظاری میشه از این آدم داشت؟روانیه طرف

یکی‌نیست ان ایسان از گیس بگیره؟

دقیقا😉

میگفت آبروی ایران به خاطر اون دختره تو دبی رفته، ولی تجاوز نه، تجاوز افتخار ایرانیه 

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

خاک تو سرش کنن بعد احمق ب اون دختر بیچاره میگفت باید سرتو ببرن

خاک تو سر نرای ایرانی کنن ابرو حیثیتمونو بردن

ولی حداقل فهمیدن تو کره قانون وجود داره دست از پا خطا کنن حسابشونو میرسن اونا قانون دارن حتی واسه زنای اونکاره شون

بعد تو ایران دختره واقعا بهش تجاوز میشه نمیتونه ثابت کنه باید حتما 4 تا مرد بالغ شهادت بدن کاش ایرانم مثل اونجا بود💔

این آدم اومده بود گفته بود دخترای ایرانی میرن دبی باید اونارو بکشیم و فلان.مردای ایرانی برای این حرف ...

۱۴ میلیون فالوور داره. 

ببین ذات مرد رو اینجور جاها خوب میشه شناخت

ولکن بابا

نعشه بوده مواد زده

رو دراگ اومده دری وری گفته 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

مثل اونسری

یکم ببینه فحش زیاد داره میخوره

میاد میگ مواد زده بودم چرت و پرت گفتم ببخشید

عقیده ۹۰ درصد مردای ایرانی همینه 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

ولکن بابانعشه بوده مواد زدهرو دراگ اومده دری وری گفته 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️مثل اونسرییکم ببینه فحش ز ...

با چه. شیاطینی داریم تو یه مملکت زندگی می‌کنیم