2777
2789
عنوان

این عشق داره منو دیونه میونه😣😣

166 بازدید | 21 پست

بچه ها من به یه نفر فک میکنم که خیلی ازم دوره 

ولی من خیلی بهش علاقه پیدا کردم همش به خودم میگم خیلی احمقانس ولی باز امید تو دلم هست روزی به هم برسیم 

خل شدم یا به قلبم گوش کنم؟

ما با حقیقت تصادف کردیم،رویاهامون مرد.

چند سالتونه ؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم دوست داره یایک طرفس

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
21

دختر خوب تا 25 اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکر کنی محیط ها ناسالم و غیر اعتماد هست  خیلی مراقب باشین آسیب نبینین روابط آزاد مخفی نداشته باشین  آدما سمی دارن چند برایر میشن تا 25سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکر کنه فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

حس می‌کنی دوطرفس؟

ن ولی انگار تسخیر شدم همه فکرو ذهنم این مرد شده در واقع خواهرش میخواست منو براش خواستگاری کنه چند ساله قبل ولی نشد پسره تو المانه فقط عکسمو دیده بود همین باورت میشه بعد از چند سال اومده تو ذهنم نمیتونم بیخیالش بشم شاید دارم عقلمو از دست میدم تو چی فکر میکنی

دختر خوب تا 25 اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکر کنی محیط ها ناسالم و غیر اعتماد هست خیلی مراقب ...

پسره المانه من عاشقه کسی شدم که مایل ها ازم دوره یعنی واقعا دیگه عادی نیستم😐

ن ولی انگار تسخیر شدم همه فکرو ذهنم این مرد شده در واقع خواهرش میخواست منو براش خواستگاری کنه چند سا ...

منم الان همین حسو دارم 

منم دلم یکم گیره 

اما مال من دوطرفست 

ایشالا که بهش برسی 

برات آرزوی خوشبختی میکنم

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔