2777
2789
عنوان

ابروم جلو پدرشوهرم رفت

1822 بازدید | 53 پست

شوهرم تو اتاق خواب بود یعنی من نمیدونستم خوابه رفتم نشستم کنارش سرم توگوشی بود دیدم بدنشو میخارونه یواش فکر کردم بیداره سفت بوسش کردم یهو از خواب پرید دیگ خواب نرفت گفت گرمه پاشد جارو جمع کرد اومد توهال روبرو تلویزیون خوابید باباشم داره تلویزیون میبینه

باباش گفت گرمت شد؟گفت نه فلانی نزاشته بخوابم اومده بیدارم کرده پدرشوهرم گفت طوری نمیشه هنوز میاد وقتایی ک اون تورو بیدار کنه تواونو بیدار کنی مادرشوهرم میخندید خیلی خجالتم شد الان فکر میکنن من رفتم بیدارش کردم انجام بدیم شوهرم نخواسته اومده توهال

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چ شوهر باشعوری

خسته بود ۶صبح تا ۷ شب سرکار بود منم نمیدونستم خوابه کلافه شد وقتی بیدار شد😂

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

فقط شوهرت

خودشم نفهمیده چی گفته فردا میفهمه😂😂