2777
2789
عنوان

با همچین ادمی ‌ازدواج میکنید یا نه

595 بازدید | 58 پست

میگه حق نداری پروفایل بزاری 

کسی تو خیابون یا مجازی مزاحمم میشه همشو سر من خالی میکنه و ربط میده به من 

کسی پی ویم بیاد به خودش میگم ولی داد میزنه و میگه چون پروفایل گذاشتی خودت دنبال این چیزا هستی 

حق پوشیدن لباس کوتاه و باز بودن موهام رو ندارم 

میگه تو جمع زنونه فامیلای ما لباس باز نباید بپوشی

بیرون میرم بهم میگه ولگرد، خیابون گرد

میگه بی کار و زندگی هستی زیاد گردش میری هی با سر و صورتت بازی میکنی 

حق داشتن رفیق دختر هم ندارم حتی 

۶ سال تو رابطم دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم خیلی وابسته ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مگه عمرشو آدم از سر راه آورده با همچین آدمی زندگی کنه.

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

همون خط اولو خوندم میگم نه...........بقیشو نخوندم دیگه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

سوال داره؟

بندازش تو سطل زباله این آشغالو

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،

معلومه که بله مرد رویاهامه😍مردک دیوانه...

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اصلااااااااااااااااااا مگه برده گرفته

وقتی هم گلایه میکنم و از حقم دفاع میکنم میگه پس تو بهم اهمیت نمیدی بهتره همون مجرد باشی بهم میگه نفهمی و نمیدونی زندگی مشترک چیه 

نباید رو حرف من حرف بیاری