2777
2789

من اکثرا خواب نمیبینم ببینم به احتمال زیاد یا تعبیر میشه یا مفهومی داشته 

دیشب خواب دیدم با زنعمو و پسرش و مامانم و من جایی بودیم بعد مامانم برگشت گفت اره دخترم موهاشو کوتاه کرده بعد پسرعموم گفت کو بزار دست بزنم به موهای از رو روسری ببینم منم گفتم نههههه گناههههه و اینا بعد از خواب پاشدم من اصلللا فکر نکردم بودم به اونا و حتی اون پسرعموم ارتشی هست خیلی کم پیش میاد که بیاد خونشون امروز که فردا اون خوابمه اومده بود و تاپیک قبل گفتم چه اتفاقی افتاد بعد اون ماجرا حتی با مادرش اومدن حیاطمون و دورهم بودیم 

نمیدونم من خیلی حساس شدم یا ولقعا خوابم یجورایی هست

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خدا چجوری باید باآذم حرف بزنه؟ آگاهیه که بهت میده ی چیزی ب دل ادم میفته یا مثلا ی خوابی واقعی میشه دفه بعد خوابی دیدی بهت بفهمونه ک میخاد اتفاق بیفته حواست باشع .کلا نشونست و من مثال زدن 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

حتما میاد خواستگاریت

بیخیال بابا من اصلا فکرم نمیکنم چون اولا فامیل هست که خیلی موضوع مهمیه دوما ارتشی اینم اصلااادوست ندارم در ضمن زنعموم هم حس میکنم ادم سمی هست دیگه بدتر😶😂

حالا زشت شده بودی یا ن معمولی کیوت اینا بودی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

خب خدا چجوری باید باآذم حرف بزنه؟ آگاهیه که بهت میده ی چیزی ب دل ادم میفته یا مثلا ی خوابی واقعی میش ...

وای اخه میدونی تاحالا در این حد دقیق اتفاق نشده بود حقیقتا خودم مور مورم شده تازه الان دقت کردم 

تا چند ساعت بعد اون ماجرا حتی یادم نبود خوابه

وای اخه میدونی تاحالا در این حد دقیق اتفاق نشده بود حقیقتا خودم مور مورم شده تازه الان دقت کردم تا چ ...

خدا همیشه بانشونه هاش با آذم حرف میزنه عزیزم 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

حالا زشت شده بودی یا ن معمولی کیوت اینا بودی

چی بگم والا از نظر خودم خنده دارم واقعا خودم بودم از ریخت خودم روده بر میشدم😂

واقعا ؟! چیزی برام مهم نیست ولی اینکه خوابم انقد دقیق اتفاق افتاد برام عجیب بود

چند تا مورد میخوای خودم برات تعریف کنم ؟

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
باشه بگو برام جالبه این موضوع ها😃

تو دوران مجردی خواب دیدم پسر یکی از آشناها یک گل رز پلاسیده بهم داد به یک هفته نکشید که خواهرش رو‌فرستاد تا نظرم رو راجع به خودش و خواستگاری بدونه ،که نه نظرم منفی بود 

یک بار دیگه تو همون زمان خواب دعوای با برادرم رو دیدم که تو خواب کتکم زد اونقدر که از شدت گریه صورت و بالشم  کامل خیس شد 

سر پنج روز ،یک عفریته ای فتنه انداخت ،بدون دلیل موجه برادرم چنان کتکی زد که هیچوقت نمی بخشمش 

بماند که یک روز دقیقا همون  شرایط  اومد و برادرم با همون عفریته کاری کرد که عفریته خانم کارش به دکتر رفتن کشید 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین