2777
2789
عنوان

من واقعا تو خونه دارم ديوونه ميشم

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 43 پست
يا هوا آلودس يا ميگه تنها يه چيزيت ميشه آخه يبار خونريزي داشتم

اوكي

من فكر كردم همسرت كلا نميخواد شما بيرون بري بخاطر تعصب

خب اگه اينجوريه و فقط به خاطر سلامتيت ميگه

لازم نيست روزي ٢!ساعت بيرون باشي

تا يه آرايشي كني و بري نيم ساعت بيرون و برگردي 

يكم وقتت گرفته ميشه و يه مقدار انرژي ميگيري

البته اگه زبونم لال تهديد به سقط نيستي

من با اراده ی قوی میتونم از پسسسسسششش بر بیام    میدونم که میتونم  شروع‌ رژیم ۹۷/۰۸/۲۷                                                           وزن اولیه ۷۴:۲۰۰                                                                        وزن فعلی»»»»۷۳:۳۰۰»»»۷۱:۸۰۰»»»» ۷۰:۵۰۰                               وزن هدف اول : ۷۰                                                                        وزن هدف دوم  : ۶۵                                                                      وزن هدف نهایی  :   ««««    ۵۹   »»»»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ساعت ١٠ شب مياد اگه عصر ميومد غصه نميحوردم

منم شوهرم ساعت ده میاد. بعدشم تا شام میخوره انقدر خسته ست که خوابش میره عشقم

خودشم خسته شده ولی چاره چیه؟

کلا با دوست و رفیق و خانوادمو فامیلم لجه. همه رو از من بریده. 

فبای آلاء ربکما تکذبان

عزیزم منم تو بارداری دکتر بم استراحت داده بود و تو شهر غریب هستم نه خانواده خودم و نه همسرم نیستن، سعی کن تو این روزها چندتا کتاب تربیت فرزند بخونی و آگاهیتو در مورد بچه داری بالاببری چون نی نی بدنیا اومد دیگه وقت سر خاروندن نداری چه بره به خواندن کتاب، من چنتا ورق پارچه های نمدی گرفته بودم و واسه پسرم عروسک و مثلا سطل اسباب بازی، حلقه اسم و ... ساختم، اصلنم هزینه زیادی نداره و حسابی سرگرمت می کنه، می تونی مثلا پارچه بگیری از این بالشتکای محافظ تخت که به شکل ماه و ستاره و ابر و حیوان هستند درست کنی، تا می تونی به خودت برس، تلویزیون هم می تونی تماشا کنی، کلاس های بارداری رو هم اگه می تونی برو خیلی خوبه، من رفتم کلاس بارداری الان که پسرم یکسالشه ده تا دوست همسن و سال خودش داره و چون شهر ما مهاجرتی هست همه مثل من غریبن، و حالا هر ازچندگاهی با هم دور همی میزاریم، و یه گروه واتس آپ داریم که همیشه با هم صحبت می کنیم و تجربیاتمون رو باهم به اشتراک میزاریم.