2777
2789
عنوان

بابام میخواد زن ببره

295 بازدید | 14 پست

عمل کرده خیر سرم بهش گفتم بیا خونه از مواظبت می کنم نرو خونه مامانت گفت میخوام برم بعد مامانم بر می گرده میگه که بابات میخواد زن ببره یه خونه زندگی جدید درست کنه اونم میگه دوتا زن می برم هی مامانم میگه مارو اصلا دوست نداره باز میگه 3 تا زن میبرم می دونم با یه خانم پیر در ارتباطه لعنت بهت 

هی مامانم میگه مراقبش باش نزار ارثتو بزنه به نام اون زنه ولی من هنوز تو شکم حس می کنم به اعتمادم خیانت کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترا قدرت نفوذ زیادی رو باباهاشون دارن نزار

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

مکه کنسرو لوبیاست که سه تاشو ببره

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

چقدر پیچیده

داشتم اصرار میکردم نره خونه مامانش من ازت مراقبت می کنم مامانم یهو گفت بابات مارو دوست نداره میخواد خونه زندگی جدید درست کنه بابام تو چشام نگاه می کرد می گفت آره میخوام زن بگیرم

داشتم اصرار میکردم نره خونه مامانش من ازت مراقبت می کنم مامانم یهو گفت بابات مارو دوست نداره میخواد ...

اوه عاقبت تون رو خدا بخیر کنه

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

درست توضیح ندادی منکه متوجه نشدم چی به چیه

مامانم گفت بابام با یه پیرزن تو روستاشون رابطه داره من نمی دونستم بعد از اینکه دستشو عمل کرد امشب اومد خونمون چون قبلا به گفتم من خودم ازت مراقبت می کنم نرو خونه مامانت بعد یهو گفت میرم بهش گفتم نرو کلی التماسش کردم گفت نه تو نمی تونی کمک کنی بعد مامانم برگشت گفت اون مارو دوست نداره