2777
2789
عنوان

بنظرتون آخرش چی‌میشه این زندگی من

145 بازدید | 21 پست

هر سال سر کبوتربازی شوهرم صابخونه بیرونمون میکنه و باید با یه بد بختی بگردیم خونه پیدا کنیم.

امسال هم هرجا میپرسیم میگن پول پیش زیاد باید داشته باشید و اجاره قبول نیست.

همون پارسال هم با این مقدار پول پیش به زور یه جا پیدا کردیم دیگه حالا که بماند

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخوای از سر شوهرت بیفته باید بذاری اینقدر اینطرف اونطرف جوابش کنن تا دست برداره

عصبانیتش رو سر من خالی میکنه

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
خونه بدون صاحبخونه برید.کفترا چیکار دارن به صاحبخونه شما:/

سر و صدا دارن 

بوی گندی هم میدن 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خونه بدون صاحبخونه برید.کفترا چیکار دارن به صاحبخونه شما:/

هرجا میریم بعد از یک سال که گذشت وقتی بفهمند که‌توی خونشون کبوتر نگه داری میکنیم بیرونمون میکنن.شوهرم توی حیاط خونه ی صابخونه ۲۰۰ تا کفتر نگه میداره

عصبانیتش رو سر من خالی میکنه

تو در ظاهر باهاش همدردی کن،بهش بگو میدونم خیلی کفتراتو دوست داری و چقدر بده که مجبوریم ب خاطر خونه از کفترا دور بشی......فکر کنه تو هم طرف اونی...

ولی خدا رو شکر کن که حداقل شاید به این بهانهدکفتربازی رو بذاره کنار 

هرجا میریم بعد از یک سال که گذشت وقتی بفهمند که‌توی خونشون کبوتر نگه داری میکنیم بیرونمون میکنن.شوهر ...

۲۰۰ تا😑😑😑😑😑چند متره خونه تون؟؟ خیلی سر و صدا دارن که،همه دیوونه میشن

تو در ظاهر باهاش همدردی کن،بهش بگو میدونم خیلی کفتراتو دوست داری و چقدر بده که مجبوریم ب خاطر خونه ا ...

این که من میبینم پدر همه رو در میاره که میخواد کفترابازی کنه..پارسال چنان شری به پا کرد و با من دعوا که برام‌خونه پیدا کن.من کل شهر رو گشتم تا یه جا با این قیمت پیدا کردم

۲۰۰ تا😑😑😑😑😑چند متره خونه تون؟؟ خیلی سر و صدا دارن که،همه دیوونه میشن

یه حیاط کوچک داره که پر از کبوتره

۹۰ متر