2777
2789
عنوان

فکر کن چشماتو باز میکنی میبینی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 55 پست
نه حاج فتح الله خان روستای دهه بالاست گمشو 🤣😂

بنظر منکه بیا 

ته باغ ی اتاق سرایداری داریم۴۰متری

همونجا ساکن بشین خوبه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بابا من میخوام برم نمیخام بمونمممم عجببببب

بمون دیگه اینجا جن داره بدون سرایدار میترسم شبا😫

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفره رو چیدم بیاید پایین کوفت کنید دکتر تون هم گفتن فردا برای چکاب سرطان رحم برید شهر

واااااای🤣🤣🤣🤣

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

بمون دیگه اینجا جن داره بدون سرایدار میترسم شبا😫

خدانکشت خدایی نیاز داشتم یکم بخندم مرسی ازت😂♥️ باش میمونم ولی به عنوان مهمان سرایدار استخدام کن خودم پولشو میدم 🤨

حتماً با او شوهر لیز چشم چالت

تو با اقای خونه چکار داری؟؟؟

نون و ماستتو بخور بعد اینکه کباب بره رو اوردی سر میز ما😅

خدانکشت خدایی نیاز داشتم یکم بخندم مرسی ازت😂♥️ باش میمونم ولی به عنوان مهمان سرایدار استخدام کن خود ...

مهمان؟🤔

خب سرایدار باش ولی همه کاراتو انجام نده فقط اشپزی بکن 

تو با اقای خونه چکار داری؟؟؟نون و ماستتو بخور بعد اینکه کباب بره رو اوردی سر میز ما😅

گمشو اون شوهر چشم هیز آشغالا همه رو یک دور آنالیز می‌کنه در ضمن خانم گفتن براتون سوپ بیارم نباید گوشت و اینا بخورید تازه به خاطر نازایی میگن آقاقراره با گلنار ازدواج کنه هو بیاره سرت بدبخت 

دختری از جنس دریا 

مهمان؟🤔خب سرایدار باش ولی همه کاراتو انجام نده فقط اشپزی بکن

بابا من رفتم اصلا خدافظ🤣 پاشو کاراتو انجام بده 

گمشو اون شوهر چشم هیز آشغالا همه رو یک دور آنالیز می‌کنه در ضمن خانم گفتن براتون سوپ بیارم نباید گوش ...

😑 امشب از شام خبری نیست تا یادت باسه دخالت نکنی 

منم هیچ مشکلی ندارم خانم بزرگ هم بره ب درک

بابا من رفتم اصلا خدافظ🤣 پاشو کاراتو انجام بده

باشه مستخدم میارم کارارو بکنه 

تو بمون اینجا شباش ترسناکه

😑 امشب از شام خبری نیست تا یادت باسه دخالت نکنی منم هیچ مشکلی ندارم خانم بزرگ هم بره ب درک

نه دیگه وقتی گلنار هوت شد میفهمی در ضمن بفرما اتاق پایین اینجا واسه گلنار خوانم خواهرتونه

دختری از جنس دریا 

نه دیگه وقتی گلنار هوت شد میفهمی در ضمن بفرما اتاق پایین اینجا واسه گلنار خوانم خواهرتونه

یا خدا 

چرا گلنار خواهر منه؟😂😂😂😂