2777
2789
عنوان

فکر کن چشماتو باز میکنی میبینی

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 55 پست
خب اگه تو خونه خودشون باشن کی لباسای منو بشوره😂😂🤣

لباسشویییییی😂😂چقد ظالمی تووو مثل خودم تنبلی🤣

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفره رو چیدم بیاید پایین کوفت کنید دکتر تون هم گفتن فردا برای چکاب سرطان رحم برید شهر

باید بفکر ی مستخدم جدید باشم تو خیلی پررو و چشم دریده هستی😅

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

لباسشویییییی😂😂چقد ظالمی تووو مثل خودم تنبلی🤣

میتونی از فضای منزل لذت کافی ببری در عوض زحمت اماده سازی سفره شام و ناهار باتوا

شوهرم باغبونی و خرید😅

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

سفره رو چیدم بیاید پایین کوفت کنید دکتر تون هم گفتن فردا برای چکاب سرطان رحم برید شهر

خانم بتول خانم گفتن نازنین دیگه نمیاد عمارت برای آشپزی تا اومدن فرد دیگه باید خودتون کار کنید نازنین با دختر حاج فتح الله ازدواج کرده فردا چله برون دارن شما هم باید باشی من به آقا گفتم عین مرده خوابیدیم روتخت ولی گفت باید فردا برید چله برون

دختری از جنس دریا 

🤣😂

ولی نه

نظرم عوض شد درسته زبون تندی داری

اما خیلی وقته داری اینجا زندگی میکنی دلم نمیاد بگم بری از اینجا خخخ

میتونی از فضای منزل لذت کافی ببری در عوض زحمت اماده سازی سفره شام و ناهار باتواشوهرم باغبونی و خرید� ...

نههه منم میشینم تلوزیون میبینم دوتا عاشق دیگرو بیار من فعلا عشقی ندارم🤣🤣

ولی نهنظرم عوض شد درسته زبون تندی داریاما خیلی وقته داری اینجا زندگی میکنی دلم نمیاد بگم بری از اینج ...

ولی منم جاری نازنینم باید برم از اینجا هفته دیگه عقدمه 🤪🤣😫😂

دختری از جنس دریا 

نههه منم میشینم تلوزیون میبینم دوتا عاشق دیگرو بیار من فعلا عشقی ندارم🤣🤣

بیا ی نگهبان داریم اسمش غضنفره باهم دوست بشین هزینه مراسماتون بامن

ولی منم جاری نازنینم باید برم از اینجا هفته دیگه عقدمه 🤪🤣😫😂

با شوهرت بیا باغبونی بلده؟؟؟😅

بیا ی نگهبان داریم اسمش غضنفره باهم دوست بشین هزینه مراسماتون بامن

اصلا من این خونه رو به نشانه اعتراض ترک میکنم اصلا من میخوام مستاجر باشم😂

اصلا من این خونه رو به نشانه اعتراض ترک میکنم اصلا من میخوام مستاجر باشم😂

بیا سونا جکوزی داریم

میتونی بعد اینکه تمیز شستیشون خودتم بری توی سونا راحت ریلکس کنی

بیا سونا جکوزی داریممیتونی بعد اینکه تمیز شستیشون خودتم بری توی سونا راحت ریلکس کنی

بابا من میخوام برم نمیخام بمونمممم عجببببب