2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا انقد شکاکم

85 بازدید | 11 پست

خودمم خستم از دست خودم

مدام به شوهرم شک دارم با اینکه میدونم کاری نمیکنه

دوس دختر قبلیش پیام داده بود بهش سریع بلاکش کرد بهمم گفت با اینکه میتونست نگه 

مدام گوشیشو چک میکنم خیلی ناراحته از این رفتارم

امروز بهم گفت من بخوام از این کارا بکنم یه جوری انجام میدم ک روحتم خبر دار نشه ولی من توبه کردم ک بعد ازدواجم سمت این کارا نرم

شوهرم خیلی دوس دختر داشته تو مجردیش همه رو برام تعریف کرد وهمین باعث شکاکیت من شد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینه چون تعریف کرده تم شکاک شدی این موضوع برعکسشم هست دختره دوست پسر داشته بعد ازدواج گفته به همسرش همیشه شوهرش چکش میکنه و دعوا راه میندازه میکوبه تو سرش نباید بهت میگفته 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
همینه چون تعریف کرده تم شکاک شدی این موضوع برعکسشم هست دختره دوست پسر داشته بعد ازدواج گفته به همسرش ...

اخه گفت بخاطر این میگم ک فردا از کسی بشندی ناراحت نشی من نمیخوام چیزی رو ازت پنهون کنم

اخه گفت بخاطر این میگم ک فردا از کسی بشندی ناراحت نشی من نمیخوام چیزی رو ازت پنهون کنم

دیگه کاریش نمیشه کرد تا خودت دوباره بهش اعتماد کنی تقصیر خودشه باید یکی از دوست دختراشو میگرفت یا به تو نمیگفت ک اعتمادت از بین بره اگر دعواتون شد بهش بگو بهت حق بده اگر ماجرا برعکس بود خودش نمیتونست نگاهت کنه دیگه و تو چون دوسش داری باهاشی ولی گاهی یادت میره و قلبت میشکنه کنترلت رو از دست میدی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
تو رو خدا درمون شدی به منم بگو

نمیشم چون هروقت میام اعتماد کنم ی چیزایی میبینم ک دوباره میشم همون قبلی انقد جنگ شده تو خونم ولی نمیتونم ثابت کنم ثابتم میکنم اصلا جوری قضیه میچرخه من میشم مقصر بدترین زندگی رو من دارم جهنمی نکبت