2777
2789
عنوان

غسل واجب

125 بازدید | 13 پست

بچه ها یه شبه ای برام ایجاد شده ایا برای غسل باید اولش که سر و گردنع باید سرو گردنمون رو با دست بشوریم یا همین که زیر دوش باشه کفایت میکنه و اینکه ایا باید اون نصف راست و چپو دستامونو بالا ببریم یا پایین هم باشه درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب برسه تنها شرطش اینه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

عزیزم غسل عربیه شستن هست و ریختن اب میشه سیلان و با شستن فرق داره پس غسل یعنی باید با دست بدنو شست

و یک قاشق رو زیر شیر ظرفشویی بشور همینطوری هم که خودتو زیر دوش یا توی استخر یا حوض یا وان بشوری نوعی غسل هست و صحیح و اب و وقت کمتری میبره

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

زیر دوش ی کوچولو عقب جلو برو تا اب ب همه قسمت های بدنت بخوره

عزیزم اون میشه سیلان اب جلوتر برا اسی نوشتم

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

هنگامی ک از روی سرت اب جاری میشه میگنو اول طرف راسته من نمیدونم راضمه دست رو بالا برد و یا ن

برا اسی نوشتم کامل

عزیزم اون میشه سیلان اب جلوتر برا اسی نوشتم

ممنون ک اشتباهم رو اصلاح کردین اطلاعات دقیقی در این مورد ندارم

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

ها؟😧تاحالا نشنیده بودم

خب خيلي چيزا رو ادما تا يه زماني نشنيدن

ممنون ک اشتباهم رو اصلاح کردین اطلاعات دقیقی در این مورد ندارم

خواهش ميكنم

غسل و وضو رو در قران به غسل تعريف كرده نه اب مالي يا سيلان اب شما ببين وضو ميگيري صورت و دستاتو عمل شستن انجام ميدي نه اب مالي غسل هم همينه با اب مالي نميشه