2777
2789
عنوان

خواب نوزاد هشت ماهه

82 بازدید | 12 پست

مادرای با تجربه لطفا کمک کنید پسرم هشت ماه و نیم هست تقریبا از شش ماهگی تنظیم خوابش بهم ریخته روز ها هر بار که میخوابه بیشتر از بیست دقیقه نیست شب ها هم مثل نوزاد تازه متولد شده چندین بار بیدار میشه در صورتی که قبلا اینطور نبود میخوابید تا صبح فقط یک یا دوبار برا شیر بیدار میشد اما الان گریه میکنه شیر هم نمیخواد چیکار کنم همش بی قراره و خوابش میاد اما خوابش کمه راهنمایی کنید خواهشا از تغذیه  دارو  ماساژ دعا ذکر هر چی بلدید بگید یه کم خوابش عمیق تر و طولانی تر بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی

پس همونه ان شالله بسلامتی درمیاره دختر منم خیلی دیر دندون دراورد ده یازده ماهش بود دندون درآورد انقد اذیت شد شبا بدخواب شده بود منم خیلی اذیت میشدم شبا 

ویتامیناشو هرروز میدی؟

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
پس همونه ان شالله بسلامتی درمیاره دختر منم خیلی دیر دندون دراورد ده یازده ماهش بود دندون درآورد انقد ...

میدم ولی نمیخوره میده بیرون بعضی وقت ها میخوره  ویتامین‌ ها تاثیر داره تو حالش؟

میدم ولی نمیخوره میده بیرون بعضی وقت ها میخوره ویتامین‌ ها تاثیر داره تو حالش؟

اره خیلی منم نمیدونستم ویتامیناشو هروقت یادم میومد میدادم دندون دزنیاورد بچم کلی عذاب کشید بعداومدم مرتب دادم دیدم عه دندونش دراومد

مولتی ویتامین خیلی مهمه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه منم میریخت بیرون تف میکرد چون شیرخشکیه تو شیرش میریختم نمیفهمیدمیخورد 

مخصوصا ک صبح توعالم خوابه بهترین موقعش

یاتو غذاش بریز تومقداری ک میدونی میخوره همشو یا تو ابش یا ابمیوش امتحان کن

برای اروم شدنی پستونک یا دندون گیرشو بذار یخ بزنه بده بکشه لثه هاش اروم میشه

یا ژل باریج بخربا مسوال انگشتیا بکش لثش

خيلي اروم ماساژ بده اذیت نشه

موقع خواب دیدی اذیته گوشاشو یاانگشتای پاشو ماساژ بده من اینکارارو میکردم خوشش میومد اروم میشد میخوابید

دوروبرگوششو گاهی پیشونی و شقیقه و کنار گوششو یواش ماساژ میدادم ازشقیقه تا فکش دست میکشیدم

بچه منم میریخت بیرون تف میکرد چون شیرخشکیه تو شیرش میریختم نمیفهمیدمیخورد مخصوصا ک صبح توعالم خوابه ...

من شیر خودم و میخوره اما گاهی میلش بکشه شیر خشک هم میخوره یه بار ریختم تو شیر خشک نخوردش  ایندفه با آب میوه امتحان میکنم

برای اروم شدنی پستونک یا دندون گیرشو بذار یخ بزنه بده بکشه لثه هاش اروم میشهیا ژل باریج بخربا مسوال ...

ممنون از راهنماییت عزیزم  حتما چیزایی که گفتی رو انجام میدم

ممنون از راهنماییت عزیزم حتما چیزایی که گفتی رو انجام میدم

فدات گلم خوشحالم بدردت خورد