2777
2789
عنوان

بابام میگه

239 بازدید | 22 پست

هنوز نیومدن خاستگاری بابام میگه قبول نمیکنم 🥲🥺

آخه من به کی بگم دردمو که پسره رو میخوام اونم منو میخواد اون از مادر خودخواهم اینم از بابام هیچکدوم حرفمو نمیفهمن هیچکدوم نمی‌خوان بفهمن دختری که عاشق یکی باشه ی

به عشقش نرسه فرداروز با هر کی ازدواج کنه جسمش کنار اونه و روح و فکرش پیش یکی دیگه و این میشه بزرگترین خیانت و گناه..من چیکار کنم😭😭حالا هم که اجازه ی آشنایی دادن کلی با مادربزرگم حرف زدم تا بابام و راضی کرده تو خونه انگار من یه شیء ام هر چی حرف میزنم نگاهمم نمیکن بهم محل نمیزارن انگار من بزرگترین گناه و کردم بابا مگه من چیکار کردم بعد از یکسال یه رابطه ی جدی و محترمانه داره به ازدواج ختم میشه به خدا خسته شدم صبح تا شب دارم گریه میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقاااا همین مشکلو دارمچند روز پیش انقدر حالم بد بود بردنم بیمارستان :)

بخدا خسته شدم میترسم بخدا هفته آینده قرار خاستگاری میترسم بد رفتاری کنن با خانوادش آبرومون بره

بخدا خسته شدم میترسم بخدا هفته آینده قرار خاستگاری میترسم بد رفتاری کنن با خانوادش آبرومون بره

خوشبحالت که اجازه دادن بیاد خواستگاری
خونواده من حتی قبول نمیکنن پسره با خونوادش بیاد
دارم میمیرم :)

دلیل مخالفتشون چیه؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خوشبحالت که اجازه دادن بیاد خواستگاریخونواده من حتی قبول نمیکنن پسره با خونوادش بیاددارم میمیرم :)

چونکه مادربزرگم کلی حرف زده باهاشون گفته دخترتو به هر کی دیگه بدی دختره گناه میکنه چون فقط دلش با همینه من گریه کردن و التماس مامانبزرگم کردم 

دلیل مخالفتشون چیه؟

میگن که تو بی حیایی که دوره افتادی برا خودت شوهر پیدا کردی پسری که تو انتخاب کردی به درد جرز لای دیوارم نمیخوره در صورتی که همه چی تمومه در صورتی که بابام هنوز نه دیدتش نه راجبش چیزی میدونه

ازمادربزرگت کمک بگیربگوتوجلسه خواستگاری باشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میگن که تو بی حیایی که دوره افتادی برا خودت شوهر پیدا کردی پسری که تو انتخاب کردی به درد جرز لای دیو ...

شغل داره سربازی رفته

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲