12mahgol مدیر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 عنوان کمر درد روز نهم انتقال جنین | مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 31 پست سلام دوستانروز نهم انتقالم هست وقتی سرپا وایمیسم کمر درد میگیرمشوهرم میگه بخاطر اینکه زیاد دراز کشیدی کمرت خشک شدهولی من میگم علائم بارداریهآخه من هیچ علائمی جز کمر درد ویکم دل درد پریودی، و یکم سفتی سینه ندارم😔 در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست 1404/03/14 | 21:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazli021 عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 4088 نه زوده اگه منفی بشه داغون میشم خب منفی میشه ولی از استرس کم میکنه زیاد زوم نشو رو علائم داروهایی ک مصرف میکنی همشون علائم داره بیخیال باش
ماهرخ۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 422 آفرین بیبی چک اصلا استفاده نکن ، فقط آزمایش .حستو در میکنم .خودم ۴ بار انتقال داشتم و در نا امیدترین حالت ممکن مثبت شدم .امیدوارم شماهم مامان شده باشی
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 انشالله بارداری عزیزم توکلت به خدا برات دعا میکنم که خدا یه نی نی ناز بزاره تو دامنت🥲😍 مرسی عزیزمممنون از محبتت در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 منظرم شکم بود خخخخخختوفیق شد بخندیم😘چرا درد پریودی دارم و گاهی هم احساس میکنم زیر دلم سفته در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 ای وی اف چقد هزینه داره اگ منفی باشه برای بار دوم بازم باید همون هزینه رو بدی یا کمتر حدود ۱۵۰ میلیوناگر جنین داشته باشی بار دوم دوباره انتقال میدی با هزینه کمتر ولی اگر جنین نداشته باشی دوباره همه چیز ازاول شروع میشه در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 آفرین بیبی چک اصلا استفاده نکن ، فقط آزمایش .حستو در میکنم .خودم ۴ بار انتقال داشتم و در نا امیدتری ... عزیزدلم بار چهارم مثبت شدی؟؟الهی خدا برات حفطش کنهمن این بار دوم که انتقال میدم اگه خدایی نکرده منفی بشه فقط دوتا جنین دارم که اونم معلوم نیست چی بشه در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 خب منفی میشه ولی از استرس کم میکنه زیاد زوم نشو رو علائم داروهایی ک مصرف میکنی همشون علائم داره بیخی ... درسته داروها علائم بارداری دارند کلا بیخیالبشم بهترهاز بی بی چک منفی هم وحشت دارم در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
ماهرخ۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 422 عزیزدلم بار چهارم مثبت شدی؟؟الهی خدا برات حفطش کنهمن این بار دوم که انتقال میدم اگه خدایی نکرده منفی ... آره بالاخره مثبت شد دفعه ی چهارم .ممنونم عزیزم ، از ته دلم امیدوارم شماهم مثبت بشید اینبار که میدونم انتظارش چقدر سخته .خونریزی هم داشتی یا لکه بینی ؟۲ تا انتقال دادی ؟
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 آره بالاخره مثبت شد دفعه ی چهارم .ممنونم عزیزم ، از ته دلم امیدوارم شماهم مثبت بشید اینبار که میدونم ... الهی شکر که مثبت شد براتون خوشحالم.ممنون از لطفت مهربونبله دوتا انتقال دادم نه خونریزی ولکه بینی ندارم کلا زیاد علائم ندارمفقط گاهی دل درد پریودی و کمر درد همین در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
ماهرخ۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 422 الهی شکر که مثبت شد براتون خوشحالم.ممنون از لطفت مهربونبله دوتا انتقال دادم نه خونریزی ولکه بینی ند ... مرسی از شما 😍 منم دوتا انتقال داده بودم و در کمال ناباوری دوقلو باردار شدم ، باورت میشه ؟بخاطر همین میگم بیخیال باش .اگر سوالی چیزی داشتی ، بدونم خوشحال میشم کمکت کنم .
samirooooooooooooa عضویت: 1397/01/22 تعداد پست: 8114 عزیزدلم بار چهارم مثبت شدی؟؟الهی خدا برات حفطش کنهمن این بار دوم که انتقال میدم اگه خدایی نکرده منفی ... عزیزم ی دونه ی دونه انتقال بده
12mahgol مدیر استارتر عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3082 مرسی از شما 😍 منم دوتا انتقال داده بودم و در کمال ناباوری دوقلو باردار شدم ، باورت میشه ؟بخاطر همین ... الهی شکرالان به دنیا اومدن؟عزیزم بعدازانتقال چه علائمی داشتی؟ در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست
1399arameh عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 497 سلام قشنگم اگه تلگرام داری آیدیمو میزارم پیام بده تا عضو گروهه ای وی افی ها کنمت اونجا خانما بهتر راهنماییت میکنن @Bararri
ماهرخ۱۲۳۴۵ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 422 الهی شکرالان به دنیا اومدن؟عزیزم بعدازانتقال چه علائمی داشتی؟ اره ۹ ماهه هستن .من روز نهم یه خونریزی داشتم که فکر میکردم منفی میشم .دیگه هیچ علائم دیگه ای نداشتم .