2777
2789
عنوان

اونایی که سینوهه خوندن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 27 پست
یه داستانی هست خودم فقط چند صفحه ی اولشو خوندم ولی به نظرم جالب بود ...اسمش کلئوپاترا بود...داستان م ...

ظاهرا باید حتما بخونم چون بالاهم گفتن

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مومیاییتیدا زاده نور یا تاریکیاین مرد امشب میمیردعابر بی سایهدالان بهشتراز یک سناریودالان بهشتاسطوره

کدومشون درامه نخونم؟ چون در حال حاضر سطح انرژیم زیادی پایینه

راستی یه سوالم داشتم.میدونید عزیزم جواهر برلیان رو بخوایم بفروشیم الماس ها رو جدا حساب میکنن یا به قیمت تابلوی طلا برمیدارن؟

کدومشون درامه نخونم؟ چون در حال حاضر سطح انرژیم زیادی پایینهراستی یه سوالم داشتم.میدونید عزیزم جواهر ...

همشون غمیگه با پایان خوش

حالا که سطح انرژیت پایین هست در همسایگی گودزیلا 

اقای مغرور خانوم لجباز

یا ناتاشا رو بخون قلمشون قوی نیست ولی بامزه ان

به قیمت طلا برمیدارن طلا فروشا خیلی زرنگن 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بین اول پسران بد از صوبر رو بخون بعد شروع کن از هیچکسان یک تا ۵ یا ۶.ترسناک و کمدیه.اما لطفا عاشق به ...

خدا نکشتت دختر😅😅😅

اسم کتاب رو میگی عزیزم

من او

کتاب چندصفحه اولش بسیار بسیار حوصله سربره ولی اون چندصفحه رو که تحمل کنید از کودکی تا پیری یک نفرو همراهی میکنید

همشون غمیگه با پایان خوشحالا که سطح انرژیت پایین هست در همسایگی گودزیلا اقای مغرور خانوم لجبازیا نات ...

ممنون عزیزم  از پیشنهاداتون

پس راست میگن جواهرو نباید بخرین اگر خریدیم نباید بفروشیم

سینوهه وکنیزملکه مصرترجمه ی ذبیح الله منصوری هستن...ترجمه ی ایشون کلارودست نداره..قشنگ ادمومیبره توکوچه های مصرباستان میچرخونه...رمان خاتون  هم توهمین مایه هاست جذابه البته نویسندش فرق میکنه

سینوهه وکنیزملکه مصرترجمه ی ذبیح الله منصوری هستن...ترجمه ی ایشون کلارودست نداره..قشنگ ادمومیبره توک ...

ممنون عزیزم.الان دارم کلئوپاترارو میخونم زیبایی لین قصه به زیبایی سینوهه نیست و باورپذیری کمتری داره برام اما بقول شما قلم دلنشین مترجم آدمو به ادامه خوندن مشتاق میکنه