2777
2789
عنوان

اونایی که سینوهه خوندن بیان

181 بازدید | 27 پست

یه کتاب خوب تو این زمینه ها میخوام یا مثل رمان من او

نه رمان آبکی باشه نه غمگین

یه داستان و ماجرایی داشته باشه

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

رمان خوب و قلم قوی میشناسم ولی شبیه سینوهه نیستن

بگم؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظر معرفیاتونم

یه داستانی هست خودم فقط چند صفحه ی اولشو خوندم ولی به نظرم جالب بود ...اسمش کلئوپاترا بود...داستان معروفی داره

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

رمان دهکده آدم خواران رو بخون.بخش دی رو هم اگه دوست داشتی بخون، خودم خریدم هنوز نخوندم.

دهکده آدمخواران به روحیه حساس من نمیخوره اسمش😅😅😅

بله عزیزم ممنون میشم

مومیایی

تیدا زاده نور یا تاریکی

این مرد امشب میمیرد

عابر بی سایه

دالان بهشت

راز یک سناریو

دالان بهشت

اسطوره

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

هیچ کتابی رو دست کتاب سینوهه ندیدم کوری هم قشنگه

حالا یه کتابم من بگم نزدیک پانزده سال پیش چندبار خوندمش و اون موقع دوسش داشتم.یه تعریف جدید از عشق رو به قلم کشیده بود.عشقی خادج از جسم دنیوی