2777
2789

برادر شوهرم با کفش میاد رو فرش. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشمزه هس اینجا اصفهان ک نیمه شعبانها و تو جشنها همش دوغ و گوشفیل میدن شیرینی گوشفیل را کم میکن ...

گوشفیل چیه اسمش آشناست

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
خوب ما ک حماممون روشویی نداره و روشویی تو دسشویی فسقلی تو حلقمونه ب نظرتون کجا مسواک کنیم؟

شما هر جا دلت میخاد مسواک کن عزیزم مگه من قراره خونه شما بیام !!!  گفتم که این نظر منه شاید برای خیلی ها عادی باشه ،،،

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 
من که بلد نیستم درس کنم میخوای من سالادشو درس کنم شمام یا برنجش یکی هم خورشتو درس کنه بیارین همینجا ...

اگه میشد بخدا به روی چشمم چرا که نه 😘😘

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
منم به سینک خیلی حساسم به غیر از ظرف شستن هیچی نباید بشوری

منم

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
بله خیلی خوشمزس منم دلم خواست با کو کو سبزی

😋😋😋😋😋

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
گوشفیل چیه اسمش آشناست

همونا که گرده و شیرینه نازکه 😆😆

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
چه جاااالب🤣🤣

آره چیکار کنم دیگه شوهرمم همش گیر میداد توو سینک کثیف میشه  یه تشت بیار توو پذیرایی وداستان های دیگه....منم میگفتم چطور دلت میاد به این دسته گل بگی سینکو کثیف میکنه حیف نیست بدن به این نازی داره ...😍😍😍شوهرم هرکاری میکرد من میگفتم دخترم فرق داره بدنش کثیف نیست😂😂😂

من عجیب ترین چیزی که شنیدم این بود که یکی از آشناها که تو خانواده خوب و مذهبی بود فهمیدیم که هم جنس بازه و زنشم ازش جدا شد.ولی خیلی برام غیر قابل باور بود تا مدتها هنگ بودم

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
همونا که گرده و شیرینه نازکه 😆😆

😦😦😦بدتر شد که.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من عجیب ترین چیزی که شنیدم این بود که یکی از آشناها که تو خانواده خوب و مذهبی بود فهمیدیم که هم جنس ...

😦برا ماهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40