2777
2789

ما داریم یه شغل براش راه میندازیم چون اوضاع مالی خوبی ندارن و ما به خاطر اون اومدیم اصرار کرد اومدیم شهرستان دخترش خانواده مادریش خیلی لوسش کردن و هر چی بگه میگن چشم اومد اینجا زد شارژر منو تیکه تیکه کرد با زبون خوش گفتم برو بیرون از اتاق تا خراب کاری نکردی یکاری کرد بچه خودشو میزد به در و دیوار ۴ سالشه ببین آدم قورت می‌داد 

داییم رفت خونه خودشون زن داییم بچه رو برد داییم تازه برگشت اینجا یهو زنداییم زنگ زد گفت بگو مامانت اسپند دود کنه براش یا تخم مرغ بشکنه براش ممکنه چشمش زده باشن بچم داره خودشو میکشه😐

اخه امروز فقط و فقط ما دیدیمش تازه هم اومدیم شهرستان یعنی منظورش دیگه ما بودیم درسته؟؟بچشو خیلی دوست داریم ک نمیتونم خوب فکری کنم راجب این موضوع

🫧🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امان ازاین زبون دیروز هم زن عموی من دلم راباحرفش شکست دختزمن کلاس دومه پسراون چهارم بعدمن دخترم یکم ریاضیش ضعیفه کلی باهاش کارکردم کلاس تقوتی هم گذاشتن که خوب شد امتحانش برگشت گفت پسرمن بدون کلاس قبول شد مادرباید عرضه داشته باشیه

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه....