2777
2789

خودم...تا قبل ۱۵ سالگی خیلی ادم شر و شیطونی بودم بخوام تعریف کنم یه داستان میشه ولی حال ندارم😂الان درونم یه پیرزن هشتاد ساله زندگی میکنه سلام میرسونه

عقاید من خلاف چیزیه که جامعه قبولش داره .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجیم کنکوری بود بعد یه بار باش بحثم شد 

کتاب کنکورش ضخامتش ازی  ۱۰ سانیتا بود مال دوستشم بود 

نارنگی پوس کندم گذاشتم وسط کتابش درشو بستم😂😂😂

یه بارم کلاس اول بودم با همکلاسیم بحثم شد رفتم خونشون زدمش

مردا تو تایپکم نظر ندن و ریپ نزنن🚫

خواهرزادم ۳ سالشه  هنوز پستونک میخوره🤣

بعد سرسره رو برعکس میره بالا

میگه به پله اعتقاد ندارم 🤣🤣🤣🤣🤣

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چند تا پسر دهه هشتادی تو کیسه فریز شاش کردن درشو گره کردن بعد رفتن تالاپی گذاشتن رو سر یه دختر دهه هشتادی. اینو شنیده بودم. 

بعد در مورد خودم اینکه داشتم رد میشدم پسره تو ماشین بود از تو ماشین تخم مرغ پرت کرد بهم بخوره تو سرم. یه بار پرت نکرد نخورد روز بعد حواسم نبود پرت کرد خورد به سرم. عبضییییی😡

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

خودم...تا قبل ۱۵ سالگی خیلی ادم شر و شیطونی بودم بخوام تعریف کنم یه داستان میشه ولی حال ندارم😂الان ...

الان تو این زمونه درون اکثرمون یه پیرزن بالای هفتاد سال زندگی میکنه😔😂