یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
چند تا پسر دهه هشتادی تو کیسه فریز شاش کردن درشو گره کردن بعد رفتن تالاپی گذاشتن رو سر یه دختر دهه هشتادی. اینو شنیده بودم.
بعد در مورد خودم اینکه داشتم رد میشدم پسره تو ماشین بود از تو ماشین تخم مرغ پرت کرد بهم بخوره تو سرم. یه بار پرت نکرد نخورد روز بعد حواسم نبود پرت کرد خورد به سرم. عبضییییی😡
منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!!