2777
2789

مثلا ۲ ماه با هم بیرون برن ولی هنوز خودش مطمئن نباشه 

یا شاید از چیزی ناراحت باشه و نتونه به ازدواج فکر کنه

ادامه پیدا کردن جلسات می تونه به معنای مثبت بودن نظر دختر خانم باشه یا ارتباطی نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خانم مرض داره قصد ازدواج نداره بعد خواستگار راه میده و باهاش آشنا میشه؟

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

یه دختر حتی میتونه تو قلبش یه نفر و دوست داشته باشه ولی به خاطر موقعیت پسر، فشار خانواده، شرایط زندگی خانوادگی جواب مثبت بده

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

لزوما ادامه جلسات به دلیل علاقه دختر نیست. شاید واقعا فشاری از سمت خانواده حس می‌کنه یا مثلا فشار روانی و ترس از مجرد موندن هست که باعث شده بخواد با کسی که بهش علاقه نداره هم ادامه بده.

رفتارش در طول جلسات بیشتر گویای احساساتشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

اگر خیلی مذهبی باشه چه طور ؟

به این چیزا نیس ذوق دختر باهراستایل و نوع پوششی مشخصه از لحنش از خندش من خودم مذهبی نیستم ولی وقتی ازیکی خوشم نمیاد کلمات کوتاه به کارمیبرم و کمتر لبخند میزنم ولی از یکی خوشم بیاد باهاش مکالماتم طولانی تر میشه و با لبخند صحبت میکنم