2777
2789
عنوان

خرج کردن و خرید کردن

112 بازدید | 11 پست

من درگیر درسم بودم و یه مقدار سر یه سری مسائل افسرده بودم و اصلا حوصله خرید نداشتم 

تقریبا دو سه ساله خرید نداشتم با اینکه جوونم ۱۸ سالمه 

احساس میکنم مامان بابام به کل یادشون رفته که باید برام لباس بخرم مثلا مامانم داشت می‌گفت تابستون بریم برات یه دست لباس بخریم 

اینجوری بودم که بعد از این همه مدت فقط یه دست ؟

نگید اینجوری نگو نباید از پدر مادرت توقع داشته باشی و ...

واقعا ما مشکل مالی نداریم ببخشید نمی‌خوام مبلغ بگم ولی حقوق مامان بابام ۷ الی ۸ برابر یه کارمند معمولیه 

به خدا دارم چل میشم 

عزیزم حتما براشون‌مشکلی پیش اومده یا گرفتاری دارن الان ت این وضع اوضاع من خودم به شخصه خیلی خرید میکنم واسم پول چیز بی اهمیتی هست اصلا برام‌مهم نیست ولی حتما گرفتار بودن .درکشون کن 

مهندس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی رفتید لباس بخری به جای یه دست چند تا دست بخر همین جوری گفته چون که میگی وضعشون خوبه

نه بابا خیلی جدی گفت گفتم بیشتر گفت میخوای چیکار 😐

من حتی خواهر بردار هم سنم ندارم که بگیم اونام خرج دارن 

یه داداش خیلی کوچیک دارم که اصلاحات خرج نداره

عزیزم حتما براشون‌مشکلی پیش اومده یا گرفتاری دارن الان ت این وضع اوضاع من خودم به شخصه خیلی خرید میک ...

من در جریان مالی خانواده هستم

اولا اینکه مشکل ندارن الان 

دوماً اینا اینجوری که خب ملشینمونو آنقدر ارتقا بدیم و سوار فلان ماشین بشیم 

خب تا وقتی من لباس ندارم به چه دردی میخوره حتی بهترین ماشین 

نه بابا خیلی جدی گفت گفتم بیشتر گفت میخوای چیکار 😐من حتی خواهر بردار هم سنم ندارم که بگیم اونام خرج ...

خب میگفتی دلم میخواد لباس داشته باشم چند ساله نخریدم وقتی  دیگه با پدر مادرت که نباید رودروایسی داشته باشی البته مطمئن شو که الان مشکل مالی نداشته باشن

میگم چند وقته درخواستی نداشته نزدیک دو سه سال ببین وقتی میگم نداشتم یعنی صفر واقعا کلا یادشون رفته

خب همین دیگه خودت دوباره باید ازشون بخوای بگو فلان چیز و بهنام چیز و.... خلاصه اینارو نیاز دارم 

من در جریان مالی خانواده هستماولا اینکه مشکل ندارن الان دوماً اینا اینجوری که خب ملشینمونو آنقدر ارت ...

عزیزم بله متوجه این موضوع هستم؛ولی خانواده شما بعضی از چیزارو با شما به اشتراک بگذارند ولی بعضی از چیزارو خیر ،شما گمان میکنید از همه چیز خانواده خودتون خبر دارید ولی شاید بعضی از چیزارو به شما نگن البته شما به خانوادتون نزدیک تر هستین ولی از این جهت هم ملاحظه کنید عزیزم 

مهندس