2777
2789

مغزم نمی‌کشه خیلی حالم بده باورم نمیشه نیومد معذرت خواهی کنه و با خواهرش اومد برای طلاق توافقی. دیشب خانوادشو فرستاد خودش نیومد بشینه حرف بزنه!!!! باورم نمیشه قلبم خیلی شکست خیلی کوچیکم کرد. هم بابام هم شوهرم. بابام جلو خانوادش حرفایی زد که نباید اونم که اصلا نیومد خانوادش گفتن روش نشده. حالا نمی‌دونم باور کنم یا ن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی با من حرف زد خانوادش خیلی خوبن گفتن ببخشش اینجور فلان گفتم اگر بخشش میخاست خودش باید میومد نه شما. معلوم نیست اون ازتون خواسته یا سرخود اومدین ولی ب هرحال مشکل من با اونه  گفتن اگ اون نمیخاست ما اینجا نبودیم باورم ‌‌‌‌‌‌نمیشه  انقد کوچیکم کرد چرا نیومد دیشب. مغزم کار نمیکنه آلان ب نظرتون درست میگفتن یا نه واقعا دلم میخاد ازش جدا بشم با این کاراش

اگر بخوادت میاد دنبالت فقط اگر میتونی یکم کشش بده خودت نرو سمتش اصلا که بعدا پشیمون میشی

به هیچ عنوان خداشاهده اگ نیاد برگه طلاق بدون یه لحظه فکر کردن امضا می‌کنم. نامحدودم نیست تایمش. یه مدت محدود بهش فرصت میدم 

علت بحثتون چیه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

کنترل کردناش. گیر دادناش سمی بودنش. خیلی دارم اذیت میشم تو رابطه

جداشو دیگه افتادی دنبالش واسه چی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

به هیچ عنوان خداشاهده اگ نیاد برگه طلاق بدون یه لحظه فکر کردن امضا می‌کنم. نامحدودم نیست تایمش. یه م ...

کار خوبی میکنی اگر نیومد دیگه تموم شد بره پی کارش اگرم اومد که هیچی فقط لفتش بده تا بیشتر وقت فکر کردن داشته باشه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
جداشو دیگه افتادی دنبالش واسه چی

دنبالش  افتادم؟ من خودم رفتم برای طلاق اون نیومد گفتم اگر نیاد میرم مهرنوش میزارم اجرا اومد. بعدشم خانوادشو فرستاد ولی خودش نیومد گفتم اگ نمیخاست ما اینجا نبودبم