2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما از کجا گرفتین؟معتبره؟

ببین ویپاد از ی میلیون شروع میشه هر چهار ده روز میتونی ی تومن اولو پس بدی و بعد دو تومن بهت میده و دو رو تسویه کنی سه میده و ...

با کارتشم ک ماله پاسارگارد هست انگا حتما کار کنید تا وقفه نیفته

تارا ر من نگرفتم چون اولش ی فیلم میخواد از خودت ضبط کنی که بگی من از تارا وام گرفتم و فلان بوده بهمان بوده 

درسته وامو میده اما من حقیقتش حاضر نشدم با دروغ گفتن ب بقیه وام بگیرم پس پاک کردم اپلیکیشنشو البته اگر اشتباه نگم و تارا بوده باشه(چون مثلا ویپاد برای احراز هویت فقط میگه صورتتو به دوربین کن و اینطرفو ببین و اونطرفو ببین و چیزی نمیگه بگی که دروغم باشه

دیجی کالام وام وشیله گرفتیم قبلا با سفته هم میداد الان متاسفانه چکی شده ولی اونم عالیه ما ی هفتادی ی سی تومنی گرفتیم 

الان بانک رسالتم اومده ک میگفت ب بچه های زیر هجده ده تومن وام میده اونم باید نصب کنم 

حیف داداشمم در دسترس نیست اون ماشالله همشوووونو گرفته

ولی هر کدومشون که تبلیغ داشتن و گفتن میدن حتما میدن و امتحانشون کن کاریم نداره ی قدم لازم نیست بری بیرون و همش تو منزل هست مثلا همین ویپاد کارتت میاد دم خونت بعد میتونی وامتو بگیری

چقد گرفتین و چطور اعتماد کردین؟شرایطش چطور بود بازپرداخت و ضامن اینا

ضامن نمیخوان اعتمادم من میگم صد در صد خیالت تخت فقط الان ویپادتو نصب کن کاراشو انچام بده چند روزی طول میکشه کارتت بیاد اما پشت گوش ننداز بگی من الان پولو لازم دارم 

انجام بده تهش شش هفت روز دیگه ی تومن تو کارتته ک گمونم اگه اشتباه نگم ی ماه بعد باید پس بدی اما ما چون نیاز نداشتیم همون لحظه پس میدیم برمیگردونیم ب کارت تا بتونیم چهارره روز بعد دو تومنو بگیریم خلاصه تا ده تومن رو ما اصلا پولاشو نگرفتیم و همون لحظه پس دادیم ک پوله بشه ده چون زیر ده نمیخواستیم

ضامن نمیخوان اعتمادم من میگم صد در صد خیالت تخت فقط الان ویپادتو نصب کن کاراشو انچام بده چند روزی طو ...

عزیزم سود وامش چند درصده9

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
ببین ویپاد از ی میلیون شروع میشه هر چهار ده روز میتونی ی تومن اولو پس بدی و بعد دو تومن بهت میده و د ...

اینکه گفتم تارا گمونم اسمشو اشتباه گفتم همون بلو بود ک دوستمون گفتن

خودت که نصبشون کنی موقع احراز هویتش میفهمی 

با ک بری تو نت احراز هویت بلو و تارا رو ببینی تا بفهمی کدومشون بود ک میگه این جمله رو بگو من وام گرفتم و فلان و اگه خواستی و هیلی نیاز داشتی جمله ر بگو و وامتم بگیر 

عزیزم سود وامش چند درصده9

😂از کی میپرسییی راستش من ی کم دلخرجم عادت ندارم هیچ وقت پولای ریز ریزو ببینم البته این یک عیب بزرگ هست که پدرم روی ما گذاشتن و اصلا ی سری مبلغ ها ب چشممون نمیاد حتی وقتی هزار تومن تو کارتمون باشه 

راستش من نگاه نکردم ببینم چقدر بابتش سود میگیرن اما گمونم مثلا ی تومن تو ی ماه پنجاه هزار تومن اینا شاید بشه سودش 

😂از کی میپرسییی راستش من ی کم دلخرجم عادت ندارم هیچ وقت پولای ریز ریزو ببینم البته این یک عیب بزرگ ...

اخه بلو بانک وامش 20 درصده یجورایی بدرد نمیخوره

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  

اما چه پولدار چ فقیر هر چی هستی ب نظرم حتما انجامش بده برای ی وقتایی انقدر ب کار میاد 

مثلا اصلا هم که لازمت نشه تهش میدی میری ارایشگاه یا لباس زیر میخری یا مثلا چ میدونم س وسیله ی دکوری برای خونه یا کادو تولد دوستت خلاصه هر چقدرم کم که اولش کمه بعد تا چهل تومنم شنیدم میشه پس به کار میاد 

من خودم وام ها رو خوشم میاد اما ب هیچ تو میلی گلد و فلان و بیسار عضو نشدم اونا رو شک دارم میگم امار دارایی ادمو در میارن