2777
2789
عنوان

کسیو می‌شناسین افق کوروش کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بیشتر بگی از محیطش🥲♥️ زده بود هشت ساعت در روزه

من خواستم برم دیلی کار کنم بیمه داشت و حقوق هم اداره کار ، شیفت گردشی ، یه شب هم در ماه انبار گردانی 

بعد یکی از فروشنده هاش که اونجا کار میکرد گفت کارش خیلی واسه یه دختر سنگینه و خوب نیست 

منم دیگه نرفتم 😵‍💫💔

البته کوروش بن هم داشت برای خرید از خود فروشگاه 

قبل استخدام هم سفته میگیرن 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

من خواستم برم دیلی کار کنم بیمه داشت و حقوق هم اداره کار ، شیفت گردشی ، یه شب هم در ماه انبار گردانی ...

من خودم هشتاد میلیون سفته دادم واسه یه شغل چرت که حقوقش چص تومن بود 

سفتمو پس نمیدن اما خیالم راحته که غلطی نمیتونن کنن 

الآنم در به در دنبال یه کاریم که حقوقش خوب باشه چون خانوادم اصلا حمایت مالی نمیکنن 

من خودم هشتاد میلیون سفته دادم واسه یه شغل چرت که حقوقش چص تومن بود سفتمو پس نمیدن اما خیالم راحته ک ...

دانشجویی ؟

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

من خودم هشتاد میلیون سفته دادم واسه یه شغل چرت که حقوقش چص تومن بود سفتمو پس نمیدن اما خیالم راحته ک ...

سفته رو جاهایی میگیرن که حقوق بالا یعنی همون اداره کار میدن و قراره بیمه کنند 

واسه جاهای الکی که حقوقش خیلییییی خیلیییییی پایینه سفته نده 

منم خوانوادم پول ندارن بهم بدم الان از اول ماه تا الان فقط ۶۰۰ تومن بهم پول دادن 🤦🏼‍♀️💔

ولی در کل اگه ادم منظمی و کاری باشی این شغل واست مناسبه

سفته رو جاهایی میگیرن که حقوق بالا یعنی همون اداره کار میدن و قراره بیمه کنند واسه جاهای الکی که حقو ...

من بشدت کاریم 

اونجایی که کار میکردم سر ساعت میرفتم اصلا تاخیر نداشتم و اولین تجربم بود سر همین همچین سفته زیادی دادم 

به حدی سخت کار میکردم که خودشون هی بهم میگفتن استراحت کن انقد خودتو اذیت نکن 

بیمه نداشت و حقوقش ساعتی 400 بود 

ده ساعت هر روز کار میکردم و تایم استراحت یبار ساعت چهار عصر داشتیم در حد یک ربع یدونه هم تایم ناهار داشتیم ساعت یک در حد نیم ساعت 

من بشدت کاریم اونجایی که کار میکردم سر ساعت میرفتم اصلا تاخیر نداشتم و اولین تجربم بود سر همین همچین ...

اهاااا پس مشکلی با این کار نداری واست اسونه