2777
2789

متنفرم از کسایی که اینو میگن چرا باید ب بچه دوم کمتر محبت کرد 

بعضیا این بهونه رو دارن که اره اون کوچیکه نمی‌فهمه بزرگه حسودیش میشه 

اول اینکه تا بچه اول آمادگی نداره و نمی‌خواد چرا زرت بچه میارید که بخواد حسودی هم کنه دوما یعنی انقد ب تجربه نرسیدن که حتی نمیتونن دو کفه ترازو رو ب یه اندازه نگه دارن بچه دوم هم بزرگتر میشه دیگ بزرگه دیده این از اول بهش توجه نشده توقع داره هیچوقت بهش توجه نشه چون فقط کوچیکتره اینه که باعث میشه خشم خواهر برادری ب وجود بیاد و یه خانواده رو از هم بپاشونه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

پدرومادر من که بعد از به دنیا اومدن خواهرم دیگه به من توجه نکردن

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدرومادر من که بعد از به دنیا اومدن خواهرم دیگه به من توجه نکردن

خب همینه دیگ نه به این شوری شوری نه ب آن بی نمکی 

خب من میدونم بعد زایمان ممکنه دومی ازم دور شهر برای همین قراره یکیشون تا ی مدت سمت چپم بخوابه یکیشون راستم قربون صدقه هردو برم هر دو رو باهم بغل کنم ب همدیگه وابستشون کنم ن دشمن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

کسی نگفته به دومی توجه نکنید! 

منظورشون وقتیه که نوزاد تازه به دنیا میاد همه توجه ها میره سمت اون پدر و مادر به بچه اولی اهمیت بیشتری بدن

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

تعادل باید رعایت شه

خواهرم ۳۱سالشع تا به امروز هم حسادت می‌کنه میگه اون کیه که بهش محبت کنید 

انقد از اول گفتن اولی بزرگتره الان فکر می‌کنه من اصلا نباید ارزشی داشته باشم 

پنج ساله قطع رابطم با خانوادم انقد اذیتم کرد خواهرم و واسم نقشه کشید که فقط برم 

کسی نگفته به دومی توجه نکنید! منظورشون وقتیه که نوزاد تازه به دنیا میاد همه توجه ها میره سمت اون پدر ...

چ فرقی می‌کنه مادری که هنوز نمیتونه ب دو بچه  همزمان توجه کنه چرا باید بچه دوم بیاره همون تک فرزندش کنه دومی هم بدبخ نکنه 

چون بچه حتی تو شکم مادر هم توجه و عشق رو احساس میکنه

وا مگه کسی اینجوری فکر میکنه؟😳

گاها میگن ب من دومی اومد بهش توجه نکن فقط توجه رو بذار رو اولی یا بیشتر ب اولی توجه کن 

ولی من کاری ب این چرت و پرتا ندارم هردو برام عزیزم به یک اندازه محبت میکنم ن کمتر ن بیشتر 

البته خداروشکر بچه اولم خیلی با درکه 

گاها میگن ب من دومی اومد بهش توجه نکن فقط توجه رو بذار رو اولی یا بیشتر ب اولی توجه کن ولی من کاری ب ...

آدم اینقد مزخرف؟ میشه آدم بچه بیاره بهش توجه نکنه؟ پس برای چی اورده؟

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

آدم اینقد مزخرف؟ میشه آدم بچه بیاره بهش توجه نکنه؟ پس برای چی اورده؟

خب همین دیگ بعد تازه خیلیا موافق هستن 

ایشالا اونا ک این طرز فکر رو دارن تک فرزند بمونن ی بچه رو هم بدبخت نکنن

اینو قبول دارم تا حدی که تعادل رعایت بشه و این هنر مختص مادرپدرهایی هست که کاملا به بلوغ فکری رسیدن و تو سن پایین خیلی پایین ....اینیکه شما فرمودی یه تراپی جدا میخواد

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸