2777
2789
الان من چکار کنم شما بگو

هیچی بهتر از صداقت نیست 

پنهون کاری عاقبت درستی نداره و معمولا مردا مچ زنا رو این مواقع میگیرن

قبل ازدواج به طرف مقابل هرکسی که میخواد باشه رک بگو من حین دوچرخه سواری بکارتم رو از دست دادم 

ببین ادمو مجبور میکنی بهت ترفند یاد بده که خلاص بشی

شما بهتره بری پزشکی قانونی و یه داستان بسازی که دوچرخه سواری میکردی و خوردی زمین و بکارتت پودر شده رفته و خانوادت هم اطلاع ندارن و میترسی بهشون بگی

اونام یک نامه بهت میدن و داخلش مینویسن این خانوم در اثر ورزش بکارتش رو از دست داده 

این راه درستشه که از طریق دروغ میتونی بری جلو

اما اگر میخوای حقیقت رو بگی به طرف بگو رابطه داشتم که به نظرم اگر بگی باهات ازدواج هم بکنه یک موقع باهاش دعوات بشه بهت همونو میگه و جوری میکوبه تو سرت همون قضیه رو که منفجر بشی 

باز شما خوبه من سنم بیشتر از شماست و تقریبا به تجرد قطعی رسیدم اما خودم میرم در مورد نحوه رفتار میخونم تازه در مورد تربیت فرزند و بازی با بچه ها چقدر کلیپ میبینم بعد یادم میاد من دیگه تقریبا سن باروریم هم داره تموم میشه!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.