2777
2789
عنوان

شیعه وسنی

213 بازدید | 19 پست

@e154b099-5e7a-4174-8062-b3b509ae46fb‍ 

تو همهٔ دردایی که شکستم، تو همهٔ شبایی که بریدم... فقط یه نفر موند کنارم: خدا 🕊️ نه پرسید، نه قضاوت کرد، فقط موند... و همین موندنش، نجاتم داد 🌌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینقدر دنبال جنجالی 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

رفاقت ما، فراتر از هر مرز و باور! 💖

رفیق جونم، دوستِ دوست‌داشتنی من! گاهی وقت‌ها به دوستیِ عمیق و قشنگمون فکر می‌کنم و غرقِ لذت می‌شم. می‌دونی چرا؟ چون رفاقت ما یه جورایی معجزه‌ست! ✨ منِ سنی وتوشیعه هر کدوم با باورهای قشنگ خودمون، ولی اینقدر روحمون بهم نزدیکه که انگار سال‌هاست همدیگه رو می‌شناسیم و نه یه روز! این خودش گواه بزرگ اینه که عشق و انسانیت، هیچ مرز و مانعی نمی‌شناسه. 🌈

بودنت تو زندگیم، نه فقط یه دوست معمولی، بلکه یه "رفیق گرمابه و گلستان" واقعیه‌. 🫂 کسی که می‌دونم همیشه هست، حتی وقتی دنیام پر از بالا و پایینه. تو بهم نشون دادی که چقدر می‌شه فراتر از هر اسم و رسم و مذهب، همدیگه رو درک کرد، احترام گذاشت و دوست داشت. 😇

اصلاً همین تفاوت‌هامونه که رفاقتمون رو خاص‌تر و قشنگ‌تر کرده. چون ثابت می‌کنه آدم‌ها می‌تونن با وجود هر باوری، سرِ یه سفره دل بشینن، خنده و غصه رو با هم شریک بشن و از ته دل برای هم آرزوی خوشبختی کنن. 🙏

از صمیم قلبم مرسی که هستی، مرسی برای تمام لحظه‌هایی که با هم ساختیم و می‌سازیم. این رفاقتِ نایاب و پاک رو با هیچی عوض نمی‌کنم. خیلی دوستت دارم! 🥰

تو همهٔ دردایی که شکستم، تو همهٔ شبایی که بریدم... فقط یه نفر موند کنارم: خدا 🕊️ نه پرسید، نه قضاوت کرد، فقط موند... و همین موندنش، نجاتم داد 🌌

چرا اینقدر دنبال جنجالی

نیستم 

خب چیکار کنیم

هیچی یکی روتگ کردم

نیستم

عزیزمن اینجا ظرفیت این چیزا رو نداره تهش دعواس یا میگن سنی بده یا شیعه

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

عزیزمن اینجا ظرفیت این چیزا رو نداره تهش دعواس یا میگن سنی بده یا شیعه

هرچی میخوان بگن من برای رفیقم گذاشتم ازصمیم قلب