😭😭😭😭😭😭😭😭😭حالم خیلی بده دوستان... دوستم و شوهرش برای شام خودشون کوبیده پخته بودن دوستم چند تا هم اضافه داد شوهرش برای من بیاره بعد ک رسید جلوی در بابام گفت لازم نکرده بری بیاری. شوهرش با بچش اومده بود ۸ سالشه. خیلی ناراحتم دارم گریه میکنم بابام بی دلیل گفت نمیخواد من نمیخوام گفتم یعنی چی انقد دوستم و شوهرش ناراحت شدن حالم خیلی بده 😭😭رفیق ۸ سالم بابام اینجوری منو جلوشون ضایع کرد شوهرش ی مرد گنده تا جلوی درمون این همه راه اومد بابام نذلشت برم بگیرم خدایا منو بکش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخی بابات بیخودی عارش شده یا بد دونسته ی مرد بیاد در خونش ب دخترش ی چی بده و بره .طرز فکرش باعث این کار شده. باید زودتر در جریان قرارش میدادی یا مامانت بهش میگفته
به پدرت نمیگفتی چیه میگفتی یع وسیله است باید بگیرمالانم عذرخواهی کن ازشون زنگ بزن صحبت کن نذار دور ش ...
خب میفهمید وقتی میاوردم تو دیگه. کلی عذر خواهی کردم چه فایده؟ تا جلوی در اومد برگشت. پدرم هم فردا دختر عموم و دعوت کرده بیرون برای شام منم نمیرم بذار ابروش بره