2777
2789

وقتی یکی بعد کلی بحث و دعوا سکوت میکنه و چند روز حتی ماه ها دیگه حرفی نمیزنه

میتونه مشکل روانی باشه؟!

چطور ممکنه کسی ماه ها حرفی نزنه

اینکه از بحث خسته شده؟ یا داره تو ذهنش میجنگه، دلیلش چیه

سکوت طولانی انجام دادین تاحالا

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بود و نبود طرف واسش مهم نیست، ترجیح میده حرفی نزنه تا به بحث کشیده نشه چون حوصله بحث بیخودی رو نداره، آدم بحث و گفت و گو میکنه تا مسیله ای رو حل کنه وقتی حل نمیشه چرا باید حرف بزنه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

چقدر طول کشید؟ چیشد سکوتتو شکستی؟

ی ساعت باهام حرف زد طرفم و بهم ی تایم چند روزه داد ک فکر کنم ولی وقتی باهام حرف زد فقط شنیدم فقط شنیدم فقطططط گفتم باشه برام گل هم خریده بود ولی برام بی معنی بود انگار حس کردم میشه دوباره بهش اعتماد کرد ...تو نمیتونی کاری کنی اون فقط باید خودش به نتیجه برسه ....اینم بدون اگه سکوتش رو نشکنه روح تو دچار ی فرسایش خیلی بد میشه

ی ساعت باهام حرف زد طرفم و بهم ی تایم چند روزه داد ک فکر کنم ولی وقتی باهام حرف زد فقط شنیدم فقط شنی ...

افرین به نظرم تنها راهش اینه طرف یا جبران کنه یا بزاره بره

شما دهه هشتادی هستین جسارتا؟ چون شما خیلی توی روابط گاها از ما دهه هفتادی ها عاقللنه تر برخورد میکنی ...

اره عزیزم هشتادیم

لطف دارین عزیزم ولی

فکر میکنم دلیلش فقط رسانه باشه

مثلا دهه ۹۰ الان دیگه رکورد مارو زدن😅

اره عزیزم هشتادیملطف دارین عزیزم ولیفکر میکنم دلیلش فقط رسانه باشهمثلا دهه ۹۰ الان دیگه رکورد مارو ز ...

اره نحوه تربیت خانواده ها هم هست شما عزت نفس بیشتری نسبت به ماها دارین ..امیدوارم موفق باشی دخترگل

اره نحوه تربیت خانواده ها هم هست شما عزت نفس بیشتری نسبت به ماها دارین ..امیدوارم موفق باشی دخترگل

مرسی عزیزدلم نظر لطفته

همچنین شما پایدار و پاینده باشین❤️🙏