2777
2789

از استرس شدید اینجام چون حس میکنم نمیتونم پاسش کنم عقب نشینی کردم 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

منم فکر میکردم پاس نمیشم ولی جز نمرات برتر شدم

برو بخوووون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

درکت میکنم...

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وایییی چقد منی‌ تو، 20 واحد برداشتم و حتی یه کلمه نخوندم، انقددددددد حالم بده نمیدونم باید چجوری تو. این چن روز جمع کنم آخه اصلا نمیشه چیکار کنیم بنظرت😑😑شبا بیدار بمونم شاید بتونم یکم بخونم

منم فکر میکردم پاس نمیشم ولی جز نمرات برتر شدمبرو بخوووون

بعد من اصلا شب نمیتونم بیدار بمونم باید بخوابم مشکل اینه امتحانم شنبه اس

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

وای وایییی چقد منی‌ تو، 20 واحد برداشتم و حتی یه کلمه نخوندم، انقددددددد حالم بده نمیدونم باید چجوری ...

من بنطرم بیا بکوب بخونیم تا شب بعد صبحا زود بیدار شیم باز بکوب بخونیم تا شب 

خیلی بهتر شب بیداریه

برو بخون منم شنبه امتحان فیزیک دارم با اینکه از دوشنبه وقت داشتم امروز شروع کردم و خیلی پشیمونم ولی بازم دارم میخونم و سعی میکنم برسونم الانم که اینجام تایم استراحتمه 

یکم اینجا بچرخ بعد غذا بخور ی چیز شیرین بخور بعدش پر قدرت برو بخون تو میتونی 💪🏻

باشههه 

نیاز داشتم یکی بهم بگه 

الان میرم 🌸

من بنطرم بیا بکوب بخونیم تا شب بعد صبحا زود بیدار شیم باز بکوب بخونیم تا شب خیلی بهتر شب بیداریه

من امروز اگ شد میخام از یساعت دیگ شروع کنم تااخر شب حداقل دوتا pdf بخونم