2777
2789
عنوان

ماجرای مردی که عضو جنسی اش قطع شد

453 بازدید | 42 پست

مرد جوان هوس باز که همیشه در غیاب مرد همسایه ، داخل خانه ی او را دید می زد ، بعد از رفتن مرد همسایه به سر کار ،  از پشت بام به سراغ همسر آن مرد رفت . زن را از حمام به قصد تجاوز بیرون کشید و زن بعد از کشمکش های زیاد با کارد آشپزخانه عضو جنسی آن پسر را قطع کرد و‌ آن مرد هوس باز به درک واصل شد . زن به اعدام محکوم شد ، و پس از سال ها بدبختی از زندان آزاد شد .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب؟

خب که خب . باید درس عبرت بشه که تربیت و انسانیت داشته باشند و به حریم خصوصی دیگران تجاوز نکنن. چشم و دلشون پاک باشه 

باور نمیکنم این داستانا رو

نه عزیزم واقعیت داره و من خودم پروندش رو دیدم حتی مصاحبه رو دیدم 

این چرت و پرت رو از کجا آوردی

چرت و پرت نیست یک پرونده ی قضاییه . واقعیه . چند سال پیش اتفاق افتاد . و تلویزیون هم نشون داد . خانمه با یه بدبختی آزاد شد .

خوبش کرد 🎉🤣😂😂😂😂😂😂😂😂

🤣🤣🤣

خدا قسمت همه ی مردای هول کنه . حالا همشون نگاه میکنن ببینم چیزشون سر جاشه یا قطع شده 😅😅

آخه چرا باید زنه به اعدام محکوم بشه!؟

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم