2777
2789
عنوان

فیزیک قضاتی

587 بازدید | 15 پست

سلام چن تا سوال دارم دربارع فیزیک قضاتی میشع لطفا جواب بدین 

دوستان فرق بین  سالیانه شروع از تابستان و سالیه آبان چیه؟ 

2 _ جریان کلاس عادی و پیشرفته چیه

میگن بابد عادیا رو ببینی بعد بری پیشرفته درسته؟ 

و اینکه تایم کلاس عادی چقدرع مگه که میگن باید اونارو ببینی بری پیشرفته؟ 

3_هرکدوم از سالیانه های تابستان و آبان، کی تموم میشن؟؟ 

4_در کل قضاتی خوبه!!!؟  

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

اینا باید خود قضاتی جواب بده 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااینا رو کسی جواب میده که تو کلاسش شرکت کرده. کسی هم از شما نظر نخواست

تاپیک نمی‌زدی پس 

خونه که نیست اینجا 🤣

اشتباه گرفتی با اتاق ت

این جا هر کسی حق داره نظر بده حتی اگه خوش ت نیاد 😂

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

قضاتی چندین دوره داره 

اولیش سالیانس ک بعد کنکور تیر شروع میشه و دیگه دی ماه اینا تموم میکنه

دوره بعدی تیپ و تست هست که بعد سالیانه شروع میشه و امسال 3 بخش میشد هرکس مناسب خودش میتونست با یکیش بخونه : 

اولیش عادی بود ک مناسب اونایی ک سطحشون ضعیفه. دومی پیشرفته مناسب اونایی ک سطح خوب دارن و یا به عنوان مکمل بیشتر و تستای سخت تر برای بچه های عادی بود 

و سومیش هم یه دوره بود فقط آزمون جامع کار می‌کرد 

اگر نظر منو بخوای خودم امسال شاگردش بودم و راضی نبودم، چون کتاب تست معرفی نمیکنه میگه از جزوه پارسالم تست بزنید ک اونم تستاش خیلی سختن، از یجا ب بعد انقد از فیزیک ناامید میشی ک دیگه تست نمیزنی و نتیجت خراب میشه تو آسون ترین درس کنکور. اگر سطحت خوبه باهاش پیش برو، ولی اگه نیست بهتره استادی انتخاب کنی که خیلی مثل قضاتی تستی طور درس نده و بیشتر تشریحی باشه، مثل ایرانی یا یحیوی یا شجاعی مثلا 

قضاتی چندین دوره داره اولیش سالیانس ک بعد کنکور تیر شروع میشه و دیگه دی ماه اینا تموم میکنهدوره بعدی ...

اهان خیلی ممنون از راهنماییتون

بین شجاعی و ایرانی بنظرتون کدوم بهتره؟ شما ویدیو هاش رو دیدین؟ 

یحیوی خیلی اروم و کسل کننده حرف میزنه

اعصابم خورد میشه🤦🏻‍♀️😂

شما قبلا کلاس داشتین باهاشون؟

نه نداشتم

ویدیوش رو دیدم  یه جلسه بنظرم خوب درس میده

و اینکه رضایت ازش زیاده 

درصد شاگرداشم هی میذاره 

میگن حتی با دیدن همایش کنکورش، میشه درصد بالای40 زد 

اهان خیلی ممنون از راهنماییتونبین شجاعی و ایرانی بنظرتون کدوم بهتره؟ شما ویدیو هاش رو دیدین؟ یحیوی خ ...

من خودم درگیر همین حواشی شدم که هی میگفتن خوبه خوبه 

آره خوبه برا کسی که پایش خوب باشه

با روش کتاب هم اصلا نمیره جلو فقط تستی، تو سالیانه هم جزوش سوالاش دو بخشه یا تست کنکوره یا تست تالیفی به شدت سخت، که وقتی کنکور آسونه اصلا لزومی نیست یه استاد بیاد انقد تست سخت کار کنه که دو روز بعد تست ساده میذارن جلوت نتونی کار کنی 

وضع تکلیف دادنش هم که گفتم 

من تو درسای دیگه مثل شیمی و ریاضی هم با اساتیدی ک تشریحی طور بودن پیش رفتم نتیجم خوب شد ولی تو فیزیک نه، یه استاد مثل فراهانی اومد از همون اول گفت آقا از خیلی سبز تست بزنید و مرتب و منظم خودش تکلیف میداد آدم هم به فیلم می‌رسید هم کافی تست میزد هم همه چی

اگه برگردم عقب با ایرانی میرم جلو، امسالم رفته ماز 

شجاعی هم خوبه ولی چون جلساتش میشه 70 جلسه پیشنهاد نمیکنم 

من خودم درگیر همین حواشی شدم که هی میگفتن خوبه خوبه آره خوبه برا کسی که پایش خوب باشهبا روش کتاب هم ...

خیلی ممنون از توضبحات عالیتون❤ متشکرم