2777
2789

۱. جاری خونه شون تابلو هیچی نداره حتی خونه ی مادر و خانواده شو دیدم خودم .اومده خونه ی من تابلو ی روبان دوزی تُرک منو دیده برگشته میگه: بدتون نیاد این چیه آخه اصلا قشنگ نیست !! بدون اینکه من نظرش رو پرسیده باشَما.شما چه جوابی میدید ؟

۲. جاری توی سفر شمال دست بندازه کیف شما رو بگرده و اون لحظه مچش رو بگیری .

۳. همون جاری وقتی لباس خوب بپوشی بگه بلند شو چرخ بزن نگاه کنم ! لباس رو .

۴. همون جاری مبل ندارد اصلا اما بیاد خونه ی شما روی زمین بشینه بعد با صدای بلند به اون یکی جاری بگه : اینا راحت نیستند مبل داریم تا مبل !چه جوابی میدید ؟

۵. همین جاری که به جادوگری در شهر معروفه بیاد ازت بپرسه شبها کجا می‌خوابید ؟

با این آدم تا آخر عمر چه جوابی چه رفتاری باید کرد ؟؟

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگم ب تو چه

خبلی پررو هست واقعا همینا رو به من گفته و بدتر از اینا رو بخدا قسم موندم اصلا این چقدر حسوده .

هر وقت ژله دسر کار هنری انجام بدم میاد میگه بیکاری دیگه وقتت آزاده !! حالا من از صبح ۷ تا ۴ عصر ده سال سر کار بودم و همه ی این کارها رو هم میکردما

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

۱ـمهم نیس.الان من از دکوراسیون خونه تو خوشم نمیاد ،اومدم بهت بگم؟نه!!

۲ـبه همسرم میگم.

۳ـاعتنایی به حرفش نمیکنم.

۴ـبهرحال ما همین رو داریم،شما وقتی میخری حواست باشه چی میخری،یا اینکه سختته ،بشین رو زمین مثل خونه خودت،راحت باش.

۵ـتو کوچه میخوابم.

کلا در هرجایی ،ایشون رو ندید بگیر

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

نمی فهمم چرا باید با این آدم انقدر رفت و آمد کنی که هی ازش حرف بشنوی؟ بعد به فکر جواب دادن باشی

تو مورد اول بگو نه بابا من از حرف تو که ناراحت  نمیشم ولی اگه این حرفو یه آدم باکلاس بزنه از دیزاین سر دربیاره میرم تو فکر

تو مورد سوم هم بگو حواست به من باشه هروقت بلند شدم بادقت نگام کن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

1

عزیزم زندگی منه انتخابای منه مهم اینه من دوستداشته باشم مگه قراره زندگیمو بسلیقه تو بچینم نظرتو خواستم فرم میدم پرکنی

2

عزیزم بهت یادندادن ب وسایل شخصی کسی بدون اجازه دست نزنی اصلا خوشم نمیاد بدون اجازه کسی بره توکیفم

توکیفم دنبال چی میگردی شما

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲