ممنون عزیزم ،اره من تو حاملگیام فقط قندم بالا میره ،دیگه ویار ندارم ما چون مشکل داشتیم با همسرم ومید ...
وقتی انتظارشو نداری شوکه میشی. همه میدونیم بچه داری چقد سخته ولی خب ۳ماه گذشته. ایشالله بسلامتی فارغ شی.
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
بارداری با مجموعهای از تغییرات جسمی و هورمونی همراه است که ممکن است در افراد مختلف متفاوت ظاهر شود. در ادامه به برخی از علائم شایع بارداری اشاره میکنم: ### علائم اولیه بارداری (ممکن است در هفتههای اول ظاهر شوند): 1. **قطع قاعدگی**: یکی از اولین نشانههای احتمالی بارداری است، بهویژه اگر چرخه قاعدگی منظمی داشته باشید. 2. **حالت تهوع (گاهی با استفراغ)**: اغلب صبحها شدیدتر است، اما ممکن است در هر زمانی از روز رخ دهد. 3. **حساسیت به بوها**: ممکن است نسبت به برخی رایحهها حساس شوید که قبلاً آزاردهنده نبودند. 4. **خستگی مفرط**: احساس خستگی غیرعادی در اوایل بارداری شایع است. 5. **تکرر ادرار**: افزایش دفعات دفع ادرار به دلیل تغییرات هورمونی و فشار رحم روی مثانه. 6. **تغییرات در پستانها**: ممکن است حساسیت، سنگینی یا تیرگی ناحیه اطراف نوک پستان مشاهده شود. ### علائم دیگر (ممکن است در مراحل بعدی ظاهر شوند): - تغییرات اشتها (بیزاری از برخی غذاها یا تمایل شدید به برخی دیگر) - نوسانات خلقی - نفخ یا احساس سنگینی در شکم - لکهبینی خفیف (معمولاً حدود زمان قاعدگی预期) ### نکات مهم: - این علائم ممکن است به دلایل دیگری غیر از بارداری نیز رخ دهند. - برای تأیید بارداری، انجام آزمایش خون یا ادرار توسط پزشک یا استفاده از تستهای خانگی بارداری (پس از تأخیر در قاعدگی) توصیه میشود. - در صورت مشاهده علائم نگرانکننده مانند خونریزی شدید، درد شدید شکم یا سرگیجه شدید، فوراً به پزشک مراجعه کنید. به یاد داشته باشید که هر فرد ممکن است تجربه متفاوتی از بارداری داشته باشد و برخی ممکن است هیچ یک از این علائم را تجربه نکنند. برای اطلاعات دقیقتر و مشاوره تخصصی، مراجعه به پزشک زنان و زایمان توصیه میشود.
هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"