2777
2789

اول بگم ک رسمی نشدیم هنوز. ولی  با هم دیگ قلب ست گذاشتیم بیومون

بگذریم ی اقایی بود چن وقت پیش ب من پیشنهاد داده بود...من اینو بلاک کرده بودم ...بعد برا مامانم اینو تعریف کردم گفت عکسشو بیار ببینم...دیشب رفتم طرفو فالو کردم که پیجشو باز کنه عکسشو نشون مامانم بدم...اومد رو استوریم ریپلای زد چطوری من فقط ی پوزخند فرستادم بعد در جواب گف تو ک رل داری غلط میکنی جواب پسر میدی و هولی اینا به خاطر قلب بیوم میگف چون گف بخاطر قلب میگم منم گفتم من چه رل داشته باشم چه نه با کسی ح نمیزنم توهم نزن و بلاکش کردم 

از طرف دیگ داشتم با پارتنرمم حرف میزدم میگفتم یه استوری گرفتم عاشقانه میخاستم بذارم برات استوری.. ولی زیاد جالب نشده...یهو اونم با عصبانیت جوابمو میداد که اگه برا منه چرا باید بذاری استوری...ب نام من ب کام بقیه و از ابن حرفا🙁 

بنظرتون اون پسره ممکنه اومده باشه ب پارتنرم چرتو پرت گفته باشه؟ینی رفتع باشه تو فالوورام رلمو پیدا کرده باشه و پیام داده باشه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اصن شاید رفیقش باشه خاسته تورو امتحان کنه

نه رفیقش نیست مطمئنم...بعد حالا کاری هم نکردم که نباید فقط اون پوزخندو میفرستادم...میگم ینی ممکنه عصبانیتش بخاطر این باشه چون چیزی هم بهم نگف راجب این موضوع

ممکنه هم رلت باشه یا از طرف خودش امده امتحانت کرده باشه... ولی استوری برا خودش بفرست نه اینکه برای ه ...

پسر ندارم تو پیجم حالا

نه رفیقش نیس مطمئنم

فقط میترسم بهش پیام داده باشه آش نخورده دهن سوخته بشم

شاید خودش باشه یه اکانت فیک با عکسای کس دیگه ساخته بوده امتحانت کنه

چون گفتی یهو با عصبانیت جواب داده اینجور میگم مطمئن نیستم 

اگه هم خودش نباشه و یکی دیگه ست بعید میدونم اونقدر سریع تصمیم گرفته باشه به نامزدت بگه و سریعم عملیش کرده باشه، احتمالا نامزدت نفهمیده ولی وقتی کسیو که بلاک کردی از بلاک در میاری اون طرف به منظور میگیره و فکر میکنه خبریه

از نظر اخلاقی هم درست نیست آدم که تو رابطه ست به هر دلیلی بره سراغ کسی که قبلا بهش پیشنهاد داده بوده و حیفه بخاطر چیزای بی ارزش و بی اهمیت یوقت سوٕتفاهمی پیش بیاد و خدایی نکرده رو رابطه با ارزش الآن ت تاثیر بد یذاره 

شاید خودش باشه یه اکانت فیک با عکسای کس دیگه ساخته بوده امتحانت کنهچون گفتی یهو با عصبانیت جواب داده ...

درسته...اشتباه کردم از رو کنجکاوی بود بیشتر و اینکه عکسشو نشون مامانم بدم ولی خب اشتباه کردم😟قبول دارم

ناراحت نباش حالا چیزی نشده که ، به روی خودت نیار کلا عادی رفتار کن ایشالا که نفهمیده ، فکر نکنم طرف اینقدر کینه ای باشه که بخواد به همسرت پیام بده چون رابطه ی خاصی نداشتین که دلش خیلی پر باشه عقده کنه نگران نباش