2777
2789
عنوان

اخه چرا

182 بازدید | 10 پست

چرا خاهرم با هر پسری اشنا میشه طرف یا میگه ۵ سال اشنا بشیم یا میپیچونه یا ،،،، خاهرم ۳۶ سالشه تا ۶ سال پیش خودش خاستگاراشو میپروند الانم ک اینجوری میترسم دیگه نتونه بچه دار شه

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

خواهرت باید قبول نکنه،از اول به طرف بگه هدفش آشنایی واسه ازدواجه،مردای این دوره زمونه خیلی نمیخوان تن به ازدواج بدن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به خواهرت بگو بیشتر دو سه ماه برا کسی وقت نذاره کسی ک به یه خانم ۳۶ ساله میگه پنج سال آشنایی هدف ...

مثلا همین اخر با یه پسره ۶ ماه اشنایی به قصد ازدواج بودن هی پسره میگه امروز فردا ماه بعد...

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
خواهرت باید قبول نکنه،از اول به طرف بگه هدفش آشنایی واسه ازدواجه،مردای این دوره زمونه خیلی نمیخوان ت ...

والا دورو اطراف ما که همه ازدواج میکنن واسه ما خار داره خاهرمم خوشگله اصلا هم سنش نمیخوره کمتر میخوره بش

مثلا همین اخر با یه پسره ۶ ماه اشنایی به قصد ازدواج بودن هی پسره میگه امروز فردا ماه بعد...

خب ازدواج هم تصمیم سختیه خصوصا برا آقایون امیدوارم خواهرت با یه مرد مناسب آشنا شه و ازدواج کنه نگران سنشم نباش برا بچه دار شدن... ولی بهش بگو بره دکتر زنان که اگه لازم شد تخمکشو فریز کنه اونجوری هر وقت خواست میتونه بچه دار شه

والا دورو اطراف ما که همه ازدواج میکنن واسه ما خار داره خاهرمم خوشگله اصلا هم سنش نمیخوره کمتر میخور ...

منم دارم خواهر ۳۶ساله خوشگل و تحصیل کرده،به خوشگلی نیست اتفاقا زشتا خوش شانس ترن

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
خب ازدواج هم تصمیم سختیه خصوصا برا آقایون امیدوارم خواهرت با یه مرد مناسب آشنا شه و ازدواج کنه نگران ...

الان بره؟؟