سلام دوستان 🌹
یه تاپیک دیدم درباره بنده خدایی که با هزار شور وشوق خونه خریده بود و همسایه های بدی داشت . و چون خودم این مشکل رو داشتم درک میکنم . امیدوارم افرادی که توی اون تاپیک بودن این تاپیک رو هم ببینن
چندتا راه حل هست
یکیش اینکه خونه رو بفروشی . ولی به این فکر کن که نفر قبلی شما هم برای نجات خودش اینکارو کرده ؛ الان شما چه حالی هستی ؟ آیا نمیگی کاش راستشو گفته بود ؟؟
راه حل بعدی پیگیری قانونی هست که متاسفانه با همچین همسایه هایی واقعا کار خطرناکیه چون ممکنه تلافی کنن
اما راه سوم که من خودم امتحان کردم
چهل روز دعای سمات رو بخون در حالیکه یه ظرف اب هم کنارت هست. و بعد از خوندن دعا بهش فوت کن.
بعدش اب رو ببر بریز جلوی خونه اون همسایه
و هر چهل روز اینکارو انجام بده
ولی از خدا بخاه بنحو احسن مشکل شمارو حل کنه و اگه حل مشکل شما در رفتن اینها هست جایی برن که افرادی مثل خودشون باشن و با این اخلاقیاتشون مشکلی نداشته باشن
چون اگه جایی برن که همسایه های جدیدشون هم اذیت بشن بازم ممکنه برای شما بار منفی داشته باشه
☘️☘️دوستان توی دعاهاتون فقط خاسته هاتون رو به صورت مثبت بیان کنید ؛ قسمت اعظم بار مثبت یا منفی هر دعایی به خودمون بر میگرده . پس خیلی احتیاط کنید...!!!
مثلن بجای اینکه بگید خدایا انتقام منو از فلانی بگیر ؛ از خدا برای خودت درخاست آرامش و پیدا کردن راههای رسیدن به حق و حقوقتون رو بخاید
🌹🌹من خیلی دیر به دیر به نی نی سایت سر میزنم . پیشاپیش از دوستان بابت لایک نکردن یا پاسخ ندادن عذرخواهی میکنم🙏🌹