2777
2789
عنوان

عروسی چی بپوشم

153 بازدید | 18 پست

عروسیه پسر عمو بابامه

نزدیکم هست خب

لباس نمیدونم چیکار کنم

الان اگه بخوام پرهنی چیزی بگیرم باید خیلی هزینه کنم

پیرهن دارم ولی تو اون جمع پوشیدمشون تازگیا تو مجلس 

چی بپوشم مختلطم نیست

منم مجلس گرم کنم 

۱۶ سالمهه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ک نمیدونم چیا داری عزیزم ولی خب در حد کمم میتونی اقتصادی هزینه کنی من خودم پیرهن ماکسی دوست دارم

پیرهنه کوتاه عروسکی دو تا دارم، یدونه مشکی، یدونه طلایی مشکی ولی پوشیدمشون

دلم عروسی میخواد از ساعت ۸ شب تا ۳ شب کاش یکی عروسی کنه هی خدااا 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

پیرهنه کوتاه عروسکی دو تا دارم، یدونه مشکی، یدونه طلایی مشکی ولی پوشیدمشون

خب اگ میخای چیزی بپوشید ک تا حالا نپوشیدی باید لباس بخری اگرم ک برات مهم نیس همونارو بپوش ارایش چی

ENTP...    طبیعت زیبا🌿

خب اگ میخای چیزی بپوشید ک تا حالا نپوشیدی باید لباس بخری اگرم ک برات مهم نیس همونارو بپوش ارایش چی

آرایشو مو رو وسیله و دستگاه دارم، لباسو نمیدونم چیکار کنم،بعد نمیشه پیرهن هم نپوشید، بقیه لباسام اسپرته یا خیلی رسمیه نمیشه رقصید

وایی حالا ما هیچوقت هیچکس عروسی نمیگرفت الان پشت هم میگیرن لباسااموو پوشیدمم

چه خوب برو لباس کرایه کننن

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

من اگر عروسی دعوت بشم کت و شلوار می‌پوشم نمی‌دونم چرا ولی دوست دارم

آخه شهرمون کوچیکه، نمیدونم کرایه میدن یا نه،نمیدونم کجا هست که کرایه بده

از دوستات بپرس