2777
2789
عنوان

گلزار

875 بازدید | 53 پست

به چیش هیت میدن؟ ب اینکه پولداره؟

دختره تو بیوش زده خدا فلانه 

بعد نشسته ب گلزار فش میده 😂

مگه مذهبی نیستی چرا ب ی انسان بدبخ توهین میکنی خب فقط بخاطر اینکه پولداره و عاشق زنش☺️😂 :/

یادت باشه اونم ی انسانه مث بقیه پشتش حرف بزنی حق الناس میکنی عزیزم

🖤

حالا چه خبره چی شده از صبح همه واسش تاپیک می زنن؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر پولداریش نه کلا یه جوریه

اون روز یه کلیپ درست کرده بودن ازش خیلی خندیدم 😂

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

به خاطر کادو تولدش به زنش واسه زنش لندکروز خریده ۱۰ میلیارد مردم هیت میدن

ریا نباشه  پسر همسایه ماهم برا زنش تیگو8 گرفته 10میلیارد🥲♥

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم