2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ دروغه دیگه حالا انگار مثلا دروغ مصلحتی بگیم بیست و پنج صدم گناهو حساب میکنن دروغ واقعی همه ی گناهو😐

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍
ولی این دروغ ها به کسی اسیب نمیزنه

خب خیلی از دروغ ها ممکنه به کسی آسیب نزنه ولی خدا گفته دروغ گناهه بالاخره دروغه ضرر زدن یا نزدن به کسی که ملاک نیست

😍مـــن کـــه اصـــرار نــدارم تــو خــودت مختـــارے یـــا بـمـان یـــا کــه نـــرو یــا نــــگــــهـــت مــے دارم😍
دروغ هایی که برای کسی ضرر نداره ولی مجبوری بگی یا اگر مجبور نیسی دوست داری ک بگی 

والا من سر اينكه حتي از دروغ سفيد هم استفاده نميكنم تمام زندگيمو خراب كردم سادگيه محضه هميشه صادق بودن فقط ب ضرر خود ادمه

چون باهاش خودمونو فریب میدیم. باعث میشه خودمونو فراموش کنیم و خودمونو نابود کنیم.

اینکه یه جانبه نگریه نسبت به ماهیت دروغ کلن اونی که من نوشتمو بخون هیچ شخصی در مواقع حساس و بغرنج وقتی گفتن حقیقت جزضرر چیزی عاید کسی نمیکنه نمیاد راست قضیه رو بگه و باعث بشه اتفاقات ناجوربیفته درواقع یه جورایی پیشگیری از اتفاقات بدتر دراون لحظه وشرایط خاصه وگرنه دروغ بی مورد و طبیعتن بیشترازسرحقه بازی تعریف ماهیتش همونی میشه که شما گفتی