2777
2789
عنوان

درد دل پشت کنکوری

85 بازدید | 12 پست

داغونم از حسرت زیادیی دیگه جون خوندن ندارم  ۴سال پشت کنکورم  از اینکه خانوادم نامید کنم شرمندم 

خیلی امید دارن ب امسال اخه من با تراز ۷ هزار و معدل۱۶ چ گهی بخورم  ازادم نمیشه برم گدایی کنم پولش جور بشع

یه حرفه دیگه رو شروع کن اینهمه کار خوب بدون کنکور هست

میکاپ ارتیست شینیون ناخنکار مژه کار منشی و... 

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

یه حرفه دیگه رو شروع کن اینهمه کار خوب بدون کنکور هستمیکاپ ارتیست شینیون ناخنکار مژه کار منشی و...

تحصیل درس دانشگاه دوس دارم تست هامم خوب میزدم ولی کنکورا خراب میکنم معدل نمیدونستم اینقد تاثیر داره دست کم گرفتم وگرنه ۱۸ میشدم برام اسون بود🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحصیل درس دانشگاه دوس دارم تست هامم خوب میزدم ولی کنکورا خراب میکنم معدل نمیدونستم اینقد تاثیر داره ...

ببین بنظرم یه رشته معمولی که درامد داره انتخاب کن و برو واقعا پشت موندن سخت شده

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بهداشت خبه؟ معماری؟

معماری که پارتی بازی میخواد

بهداشت ببین اگه درمانگاه اینا استخدامت کنن خوبه از هیچی بهتره

خیلی مسخرم میکنن همش منتظرن ببینن من کنکور چ کردم🥲

بیخیال حرف مردم 

زندگی کن پیر میشی

بیخیال حرف مردم زندگی کن پیر میشی

خیلی تیکه خوردم سر کنکور یکی میگه قبولی هوش میخواد

یکی میگع منتظرم وامم داره میاد کی قبول میشی بیای ضامنم بشی

یکی میگه ۴سال پشت کنکوری

بابام میگه ابروم نبری

نامزدم میگه شرمندم خانوادم میشم اگه قبول نشی هی گفتم درس میخونه  هزاران نفر امید دارن بهم بیشتر از این حس مسولیت واقعاخوندم نمیدونم چرا نمیشه حداقل روزی ۷ ساعت خوندم 

خیلی تیکه خوردم سر کنکور یکی میگه قبولی هوش میخوادیکی میگع منتظرم وامم داره میاد کی قبول میشی بیای ض ...

آدما از یجایی به بعد نمیکشن 

خود من اگه قبول نشم واقعا تحمل دوسال دزس خوندن ندارم

ازاد میاری  تیپ ۳ نگران نباش 

شهریه ثابت ۱۰ تا۱۵ اول ترم میدی بقیشم در طول ترم تا قبل  شروع امتحانات ترم

وام دانشجویی هم میدن هر ترمم میتونی بگیری  میتونی بعد تحصیل تصویه کنی یا در حین تحصیل بهداشتم میتونی کار بکنی   کم کمش ماهی ۸تومن بهداشت حقوق بده بهت کافیه کم نمیاری خانواده خرج خوراک و لباستم بده بسه