2777
2789
عنوان

خیلی از مامانم دلم پره همیشه

124 بازدید | 6 پست

دلم میخاد شمایی ک داری میخونی بگی واقعا من دارم الکی بهونه میارم؟؟ یا حق دارم

از همون بچگی همیشه منو با تمام دخترای همسایه فامیل مقایسه میکرد، هیچوقت یادم نمیاد بهم محبت کرده باشه،وقتی ۱۷ سالم شد شوهرم داد اونم ب کی ب فامیل، اولین خاستگارم بود یادمه از خداش بود من زودتر برم، الانم هر بار مشکلی دارم دردودلی دارم میگه میگذره و میخنده ینی درد منو مسخره میدونه، حتی یبار میخاستم برم خونشون ک طلاقمو بگیرم بخاطر خیانت نذاشت میگف همسایه ها چی میگن، خیلی دلم پره ب هر کسیم میگم میگه زشته نگو مادرته

اما من هیچوقت یادم نمیاد برام مادری کرده باشه😭

اینکه بزور شوهرت داده حق با توعه عزیزم ۱۷ سن کمیه برای ازدواج حق داری واقعا مادر منم همینه از دستش فرار مردم تازه از پدرم جدا شده بود واقعا اذیت بودم الان پیش بابامم خدارو شکر اوضاع بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهایی ک محبت مادر نداریم خیلییییی داغون میشیم بخدا

منم ۱۶ سالمه الان چند ماهی هست اومدم پیش پدرم مامانم میخواست با یه مرد ۳۰ ساله ازدواج کنم خدا نجاتم داد خودشم همش صیغه اینو و اون بود