2777
2789

بچه اولم دنیا اومد هی مستقیم غیر مستقیم میگفت ولیمه بدین به فامیل

ماهم شرایط مالی نداشتیم ندادیم

الان که بچه دوم دنیا اومده میخواستیم دعوت کنیم ولی دیدیم پولمون کمه یه گوسفند کشتیم گوشتشو دادیم 

امروز تلفنی به شوهرم میگفت فکر نکن گوشت دادی جای شام میگیره 

یه شبم به من میگفت هرماه یکی از فامیل دعوت کن 😕

ولی هر مهمونی جدا بخوای بدی کم کم ۵ تومن پولش میشه 

ما میخواستیم همه رو یه جا دعوت کنیم که نشد 

بعد فامیلای من یا شوهرمم گلی به سرمون نزدن خود شوهرمم خوشش نمیاد 

به جاریمم انقدر گفت گفت دعوت کن دعوت کن اون دعوت کرد دایی‌های شوهرمو 

(میدونم منظور مادرشوهرمم بیشتر فامیلای خودشه به جاریم گفته بود فامیلای پدرشوهرتو نخواستی دعوت نکن آبجی داداشای منو بگو)

به نظرتون چیکار کنم داداشا خواهراشو دعوت کنم ولمون میکنه؟

دلتنگ خودمم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا اصلا محل نده ،با بچه کوچیک این کارا چیه  من بچه اولم که به دنیا اومد مادرشوهرم خودش خونشون مهمونی گرفت و فامیلاش رو دعوت کرد من فقط حضور داشتم بنده خدا نذاشت دست به سیاه و سفید بزنم ،گفت فامیلاتم دعوت کن بیان ،که ما قبول نکردیم 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
ول کن بابا اصلا محل نده ،با بچه کوچیک این کارا چیه من بچه اولم که به دنیا اومد مادرشوهرم خودش خونشو ...

جاریم هم سزارین داشت هم سنگ صفراشو عمل کرده بود بچشم خیلی اذیت میکرد ولی مهمونی داد یه بار، دوباره زورش کرد دعوت کنه یه سری دیگه

هرکار کنم اسیرم دعوت کنم بازم توقع میکنه دعوت نکنم همیشه میخواد بگه دعوت نکردین 

دلتنگ خودمم