2777
2789
عنوان

مادرشوهرای شما هم هی میگن شام بدین به فامیل 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 20 پست
جاریم هم سزارین داشت هم سنگ صفراشو عمل کرده بود بچشم خیلی اذیت میکرد ولی مهمونی داد یه بار، دوباره ز ...

بگه چه اهمیتی داره  حرف باد هواست انقدر بگه تا باد کنه ،بگو خیلی دلت مهمونی میخواد خودت بگیر ،ولیمه خوبه به شرطی که ادم شرایطش رو داشته باشه ولی وقتی نه از نظر جسمانی میتونی نه مالی چه اجباریه ،بیرون گود نشسته میگه لنگش کن 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا دعوت نکن به هیچ عنوان ارزش نداره کادو بیار هم نیستن فقط زحمت و پول خرج کردنش واست میمونه

نه اون از خداشه هیچکس نیاد خونه م حتی تو زایمانم خون راه انداختن مادرمم بیرون کردن از ترس اینکه کسی بیادچیزی بخوره

این توقعات عجیب چیه درمیارن به خدا نمیدونم 🤦‍♀️🤦‍♀️

خود داداشش اینا رو دعوت میکنه بدون من و جاریم که مهموناش زیاد نشن

خیلی از اونام که تازه ازدواج کردن و بچه دار شدن اصلا دعوت نمیکنن کسیو

دلتنگ خودمم 

نه اصلا دعوت نکن به هیچ عنوان ارزش نداره کادو بیار هم نیستن فقط زحمت و پول خرج کردنش واست میمونهنه ا ...

والا به خدا خیلیییی بخوان ولخرجی کنن ۳۰۰ - ۴۰۰ هدیه میدن الان پول یه بسته پوشک بچه است

دلتنگ خودمم