2777
2789
عنوان

مادرای گل چطوری بچه هاتونو سرگرم میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 28 پست
چقد بچه داری این دوره زمونه سخت شدهنه به بچهای قدیم همه تو در کوچه بودن نه به بچهای الانمن یادمه بچه ...

زمونه عوض شده گلم

قبلا دزدیا خیلی کم بود،الان رسیده به بزرگا....

نمیشه بچه رو توکوچه رها کرد،هرنوع ادمی بیرون هست

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چقد بچه داری این دوره زمونه سخت شدهنه به بچهای قدیم همه تو در کوچه بودن نه به بچهای الانمن یادمه بچه ...

دقیقا منم اینو میگم 

البته مامان بابام قانع ام میکنن میگن اونموقع انقد خیابونا پر رفت و امد و ماشین نبوده وخیلیم امنیتش بیشتر بوده

الان کسی جرات نمیکنه بچه اش تو‌کوچه بازی کنن خودش داخل خونه باشه

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم مثل شما بودم تازه من ۳ تا خواهر داشتم ولی این طفلک تنهاس

میخاستم همینو بگم

چرا براش همبازی نمیاری

دست به کار شو خودتم راحت میشی

من دوتا بچه شیری کوچیک دارم 

یکیشون یکسال نیمه و یکیشون دوسال نیمشه

درسته سخته ولی خب از خیلی لحاظ ها راحتم

باهم بازی میکنن باهام میخابن

تقریبا مثل بچهای دوقلون

باهام بیدار میشن خیلی راحتم درسته دخترم ناخواسته بود

ولی خب خداروشکر خیلی از بعد اومدنش راحت شدم

من یکم باهاشون بازی میکنم خسته ک میشم 

من کارمو میکنم اونا با خودشون بازی میکنن

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

زمونه عوض شده گلمقبلا دزدیا خیلی کم بود،الان رسیده به بزرگا....نمیشه بچه رو توکوچه رها کرد،هرنوع ادم ...

نه عزیزم من نگفتم بچه بره بیرون

اتفاقا من با بیرون رفتن بچه مخالفم

چون بچهای الان ادب که ندارن که هیچی

بقول شما دزدی زیاد شده

بعدم موتور ماشینیه که میره میاد خدای نکرده بزنه به بچه تا آخر عمر اون مادر بیچاره س

میخاستم همینو بگمچرا براش همبازی نمیاریدست به کار شو خودتم راحت میشیمن دوتا بچه شیری کوچیک دارم یکیش ...

ببین عزیزم من همین الانم هم دست به کارشم بچه هام ۱۰ سال اختلاف سنی دارن دیگه رسما به درد هم بازی بودن باهم نمیخورن

ببین عزیزم من همین الانم هم دست به کارشم بچه هام ۱۰ سال اختلاف سنی دارن دیگه رسما به درد هم بازی بود ...

بازم تقریبا میشه گفت دیر نیست

فاصله بچهای شما میشه مثل بچهای خواهرم

خواهرمم پسرش ذه ساله بود

خواهرش بدنیا اومد یکم که بزرگتر شدن باهام بازی میکردن

بازم تقریبا میشه گفت دیر نیستفاصله بچهای شما میشه مثل بچهای خواهرمخواهرمم پسرش ذه ساله بودخواهرش بدن ...

عزیزم چند ساله دیگه یعنی بزرگه نوجوان کوچیکه نوزاد یا کودک 

فک نمیکنم خیلییی همبازی بشن 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
وقتی یه دونه اس خیلی سخته حتما باید خودت باهاش بازی کنه باز دوتا باشن باهم دیگه سرشون گرمه الانم هوا ...

دیگه وقتی پارک میبری ب قصد بازی و تفریح باید ولشون کنی قشنگ کثیف بشن بیخیال کثیفیه وسایل پارک و بیرون بشیم

parasoo1989@
بازم تقریبا میشه گفت دیر نیستفاصله بچهای شما میشه مثل بچهای خواهرمخواهرمم پسرش ذه ساله بودخواهرش بدن ...

خیلی دیره.‌ ی ذره اولش جذابیت داره واسه بزرگه دیگه اون یکی میشه نوجوون تازه کوچیکه جلو‌دستو‌پاشم میگیره😄

parasoo1989@
دیگه وقتی پارک میبری ب قصد بازی و تفریح باید ولشون کنی قشنگ کثیف بشن بیخیال کثیفیه وسایل پارک و بیرو ...

اصلا نمیتونم دست خودم نیست حالا کثیفیش ب کنار بچه هایی ک سرما خوردن رو‌چیکار کنیم 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خوردن دیگه. وبا ک‌نیست.

دعوا ندارم باهات من حساسم دوس ندارم یچم سرما بخوره از وبا هم بدتره واسه بچه کوچیک 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد